IRC-Galleria

Tekko

Tekko

http://tekkomus.blogspot.com/
Heräsin aamulla ihan kivasti kun mutsi tuli meuhkaa, että nyt ylös, et kello on jo 8. Mä sit pomppasin pystyyn ja ampasin aamupalalle, mutta jostain kumman syystä mulle jäi vielä 20 minuuttia aikaa siihen, että ois pitäny lähteä. No mä tulin hetkeks tietokoneelle ja sit makasin sängyllä ja kattelin kattoon. Sitten pimeni ja hetken päästä mutsi tuli taas huutaan: "Mitä sä vielä nukut?" siitä sit taas pomppasin pystyyn, kledet niskaan ja pajalle.

Linnunpönttöjen pariin taas niinkun jokaisena aamuna. Hion, hakkasin ja porailin tarvittavia juttuja ja sit sieltä tulee tää työnjohtaja ja sanos mulle, että: "Kyllä sen huomaa, että sulla on puualan kokemusta." ja hipelöi sileäpintasta linnunpönttöä. Sitten tää samanen kaveri rupes leikkii rälläkällä siellä ni koko paja oli savun peitossa ja sit joutu hengaamaan pihalla ku se savu kävi keuhkoihin. Savu hälveni ja sit mä meninkin kahville ja laitoin mun kengät patterille kuivumaan. Hetken päästä sieltä tuli tää toinen bossi ja sano: "Veskun kenkien ominaishajuko se täällä leijailee?" No siinä annoin ominaishajujen leijailla ja hetken päästä meiät päästettiin kotiin.

Kotiin ku pääsin nii ai että mikä helpotus taas kun oli joutunu päivän pidätteleen pissaa. Sit mä vedin siin jotain pientä safkaa mitä mutsi just vartavasten mua varten oli valmistanu. Oli muuten hyvää, mutta ei se mihinkään riittäny.

Tässä illemmalla Ville tuli hakee mua himasta, koska meiän piti lähtee kantaa jotain saatanan pesukonetta. No tapani mukaan mulla kesti ja kesti, mutta päästiin sit kumminkin lähtemään. Perillä Ville irrotti pesukoneesta letkut ja sit lähettiin kantaa, mutta mun selkä paukahti kipeeks heti ensimetreillä. Saatiin me se kumminkin sitten alakertaan ja omalle paikalleen muutaman kolhun ja rikkinäisten osien jälkeen. Selkä vaan on ihan julmetun kipeenä.

Nyt en jaksanu odottaa pidempään, koska en usko, että mulle enää tän päivän aikana mitään kirjotettavaa tapahtuu. Joten adios.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.