IRC-Galleria

Tekko

Tekko

http://tekkomus.blogspot.com/

Vuodatus.Maanantai 26.01.2009 01:35

Ja tiedättekö mitä? Mua ärsyttää kaikki karkkipussit. Niihin on aina pakattu sitä pahinta karkkia kaikkein eniten ja sit kaikki hyvät loppuu samantien kesken.

Tuli tossa eilen kokeiltua tota Dumle Stars-pussia. Mainoksessa sanotaan, että kolme uutta herkullista makua, mutta kun maistoin niin ei siellä ollu kun yksi maku mitä pysty syömään vikisemättä. Ja sekin maistu ihan tavalliselta Dumlelta ja niin mä jäin ihmettelemään, että missä se uus maku sitten on? Siinä pussissa ei siis ole kun kuun muotoset namit joita pystyn syömään ja niitä oli kaikista vähiten. Sitten oli vaalee tähti, mitä pysty syömään, mutta vähän piti kyllä vikistä.. Niitä oli sitten toisiksi eniten. Sitten tuli tää tumma tähti, hyi. Tummaa suklaata ja se sisälmys ei maistunu miltään.. Ja tietenkin niitä oli sitten eniten.

Konehan sen pakkauksen vissiin suorittaa, mutta kai nekin on jotenkin viritetty sitten, että kaikkiin pusseihin menee aina sitä pahinta kaikkein eniten. Miksi?

Onneks on vielä turvalliset irtokarkit mihin voi vielä luottaa. Saa päättää mitä pussiinsa haluaa ja miten paljon. Ei tarvii ottaa yhtään pahaa jos ei tykkää. Jumalalle kiitos irtokarkeista.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.