IRC-Galleria

Tekko

Tekko

http://tekkomus.blogspot.com/

Plaah.Perjantai 30.01.2009 14:47

Makeeta. Aamulla oli hirvee kiire pajalle ku tuli herättyä niin myöhään taas. Ehin kuitenkin ahoissa paikalle ja kerkesin taas olee siel hetken ennen ku ohjaajat ilmesty paikalle.

Kun ne sitten tuli ni lähettiin keikalle ihan vieressä sijaitsevaan Wanhaan Willatehtaaseen. Meiän alkuperänen tarkotus oli kantaa sieltä korkeelta tavaraa alas ja niin me tehtiinkin - ainakin hetken aikaa. Kannettiin Severin kanssa sieltä tasan yks sohva alas ja sit mentiin istuu semmosille tosi mukaville nojatuoleille. Istuttiin siel jonki aikaa ja sit katottiin ku nää lähti pois sieltä ja lähettiin sitten mukaan.

Nää oli kaupungintalolla ja roudas autosta tavaraa sisälle. Mentiin seisoo siihen, mut nää oli niin lapsellisia, että ei voinu puhuu meille mitään. Menivät siitä kokoajan ohi ja olivat hiljaa. Sit alko ruokailu ja lähettiin käväsemään kaupungilla.

Palattiin kumminkin pajalle takasin ja sit Severi kysäs OVlta, että "No?" ja sit OV vasta suostu puhumaan meille ja kerto, että nyt tuli sitten palkaton päivä. No me sit sinne jääty ku ei rahaakaan enään tältä päivältä saa ja nyt mä olen tässä. Ihme perseilyä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.