IRC-Galleria

Tekko

Tekko

http://tekkomus.blogspot.com/

The Sims 2 -daySunnuntai 08.02.2009 23:36

Hah, näpyttelin koko päivän The Sims 2'sta.

Mun oli pakko saada täks päiväks jotain tekemistä ni kokeilin pelaa Simssiä, mutta muistin, että ei se oo toiminu aikoihin. Nyt hommasin siihen yhen jutun ja sit se alko rullaamaan taas! Aluks se näytti kyllä ihan epätoivoselta, mutta kyl se sit lähti pyörimään.

Tein ittelleni hahmon ja pistin sen töihin. Ensimmäisestä duunipaikasta se sai kenkää huonon valinnan takia. Sit pidin jonkun aikaa vapaata duunipaikanhausta ja iskin sille miehelle naisen. Nää pyöräytti lapsen ja nainen jäi hoitamaan lasta kotiin ku mies lähti töihin. Lapsi kasvo ja sit alko ihme sairasteluputki. Ensin se mies tuli kipeeks ja se tartutti sen siihen naiseen. Sitten ne sairasteli siellä ja mulle valitettiin kokoajan, että en oo hyvä vanhempi kun pidän lastani nälässä. Se mun taapero kumminkin kasvo sitten lapseksi ja saman tien sekin tuli kipeeks. Aina kun joku parani ni sitten se sairastu melkein samantien uudestaan. No, tää lapsi oli jo nuori ku kaikki sairaudet katos siitä kämpästä.

Sitten tää nuori pojankloppi kasvo mieheks, lähti töihin ja sai kenkää. Sitten mä hommasin sille naisen ja ne rupes yrittää lasta. Ne meni siinä kihloihin ja sen jälkeen naimisiin ja sitten seuraavalla yrityksellä se nainen tuli raskaaks. Ärsyttävin vaihe alko siitä taas kun kokoajan joutuu siivoomaan talon vessaa kun se nainen käy oksentaa ja kuseksii sinne miten sattuu. Sitten huomasin, että tää mun alkuperänen hahmo oli saavuttanu korkeimman sijan työssään ja huomasin, että mulla oli +20 000 rahaa. No mä aloin tuunaamaan sitä pihaa siinä ja hetki sen jälkeen näytönohjain sanos sopimuksen irti ja grafiikka hajos pieniks palasiks.

Sammutin pelin ja kuhan annan koneen taas levähtää hetken niin sitten se taas toimii jonku aikaa. Vituttaa toi näytönohjain, koska sillä ei voi pelata kovin pitkään ku se kräshää ja grafiikka menee ihan pilalle.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.