IRC-Galleria

Tekko

Tekko

http://tekkomus.blogspot.com/

[Ei aihetta]Sunnuntai 08.02.2009 04:25

Tekko#blogcomments <- 08.08.2008, Top 3: Turhimmat ihmiset.

Kirjotin siis joskus listan omasta mielestäni turhimmista ihmisistä. Lista ei oo hirveesti muuttunut sitten niistä ajoista, koska Anu Saagim palas taas otsikoihin entistä tyhmempänä:

"Virolainen kohukaunotar Anu Saagim kehottaa Ilta-Sanomissa pettämään ulkomailla, jos kiusaus käy liian suureksi."

Mitähän siinä on sitten erilaista? Pettäminen on aina pettämistä, oli partneri ulkomaalainen tai kotosin ihan samalta paikkakunnalta. Pistääpä melkein vihaks nää ääliöt, jotka tulee antamaan lehdille "hyviä" vinkkejään. Mä yritin olla kirjottamatta tätä, mutta nyt kävi oikeesti jo niin suureksi se paine pään sisällä, että oli pakko avautua.

Päivitellään nyt vähän Johanna Tukiaisenkin tilannetta. Nyt tää kirjottaa omaa blogiaan Seiska-lehden nettisivuille. http://www.seiska.fi/julkkisblogit/johannatukiainen/ <- Siinä teille linkkiä, että pääsette lukemaan sen fiksuja merkintöjä. Pisti vahvasti silmään sieltä tommonen juttu kun: "Kaksi kuukautta ilman viinaa - Kaipaan actionia!" Ei sitä oo onneks hirveesti näkynyt lehdissäkään, hm, vois raitistua kokonaan niin ei tarviis nähä sitä enään ikinä.

Tässä kattosin muuten tota Seiskan nettisivua ja löysin mun kolmanneksi turhimman ihmisenkin. Martina Aitolehtikin kirjottaa Seiska.fi-sivulle omaa blogiaan Hunks-miehensä kanssa. http://www.seiska.fi/julkkisblogit/martinaesko/ <- Siinä linkkiä sinnekkin.

Onkohan Seiskan tarkotus nyt parantaa näiden mainetta vai mikä tässä on ideana? Miksi kaksi turhinta ihmistä kirjottaa blogia Seiskan nettisivuille? Aika jännä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.