IRC-Galleria

Tekko

Tekko

http://tekkomus.blogspot.com/

Pu-pu-purkautuu..Keskiviikko 04.03.2009 02:17

Nyt teki niin mieli kirjottaa jotain roskaa tänne, koska oon nyt pari päivää sitä kirjottanut virallisille papereillekkin. Pitäny täyttää ansioluetteloo ja työhakemusta siksi, että saatais kiva päätös tähän työnhakuviikkoon, joka on kiinnostanut loppupeleissä yhtä paljon kun kilo hevosen paskaa.

Ajattelin, että toi paja vois olla semmonen paikka missä viihtyy hyvin, mutta jos nää tunkee mun eteen kokoajan jotain uutta paperia mitä pitää täyttää nii siinä meni viihtyvyys. Itseasiassa se viihtyvyys meni eilen loppupäivästä kun meitä kiellettiin pitämästä hauskaa. Me maalattiin siellä ja naureskeltiin tyhmille jutuille, mutta ohjaajat kehtas väittää, että meiän työntekotahti hidastuu siinä samalla. Paskat sanon minä. Mutta jos siellä pitää ruveta synkistelemään nii kyllä se maalin väri vaihtuu sitten ilosen vaaleen ruskeesta mattamustaan, ja se on fakta.

Nyt meitä käskettiin vetää täks päiväks "hymy pyllyyn"-formaatti päälle ja olla koko päivä vakavana. Paskat sanon minä siihenkin. Katotaan vaan miten käy työnhakuviikon päättötapahtumassa, joka siis on tänään. Jos vedän vakavalla linjalla nii katotaan vaan jaksaako tää goottimörkö osallistua mihinkään, mutta jos taas saan vetää löysin rantein ja saan olla niinku huvittaa ni sit voi olla, että jotain aktiivisuutta löytyy munkin suunnasta. Mutta se siis nähään tänään myöhemmin.

Se siitä sit taas tällä kertaa. Katellaan tässä sitten taas joskus.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.