IRC-Galleria

Tekko

Tekko

http://tekkomus.blogspot.com/

Outoa väkeä HyvinkäälläMaanantai 29.06.2009 16:40

Istuin tänään Jussintorilla energiajuomatölkin kanssa, kunnes mun luokse kävelee semmonen n. nelikymppinen mies. Huomasin et sen suu liikkuu ni otin kuulokkeet päästä ja olin silleen, et "Mitä?"

Kaveri kysyy, että "Maistuuko toi hyvältä?", tuijottaen samalla mun kädessä olevaa tölkkiä. Vastaan, et kyl tää menee. Sitten se jatkaa sitä tölkin tuijottamista ja kysyy: "Minkä makusta se on?", vastasin sille taas jotain ihan randomia, koska en oikein ollu hirveen juttutuulella. Sitten tää jatkaa: "Niitä kun on lemonin makusta ja puolukkaa..", oon silleen, et okei joo, kiva tietää hei. "Toi tommonen iso tölkki on näin helteellä hyvä. Mut siis muutenhan ne pienet tölkit on parempia. Ku ei toi oo isoina määrinä nautittuna kovin hyvää, tai terveellistä." Okei, okei. "Ne pienet tölkithän on 1,25 ja toi on 5, ni niitä pienii mahtuu tohon... *pitkä laskutoimitus* Neljä." Joo, ihan kiva tietää. "Meneekö sulla muuten paljonkin noita?" Ei mee, muutama sillointällöin. "Joo, se on ihan hyvä ettei kokoaikaa juo."

Jakso pälättää viel hetken aikaa ja sit se lähti kesken lauseen kävelee sinne jonnekkin. Koko sen keskustelun ajan se tuijotti ja osotteli sitä tölkkiä siinä kokoajan. Välillä pälyili ympärilleen, mut muuten se oikeesti tuijotti sitä tölkkiä kun hullu.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.