IRC-Galleria

Tekko

Tekko

http://tekkomus.blogspot.com/

Lallatilaa.Maanantai 26.10.2009 17:47

Rupesin tässä miettimään, että kuolenkohan mä?

Mulla on nyt lauantaista asti ollut pääkipua, jatkuvaa pääkipua. Meen nukkumaan pääkipeenä, herään pääkipeenä.. Melko pelottavaa. Enkä haluu mitään: "Mee lääkäriin"-viestejä, koska niin pitäs tehä, mutta en haluu kuolemantuomioo. Kattokaas ku lääkäriin meno on varmin tapa saada kuolemantuomio.

Sit tässä kelasin, että joudutaan koulussa tekemään mielipidekirjotussysteemiroska.. Mähän oon kirjotellu niin paljon mielipiteitäni sun muita kotona, kotitietokoneella, niin oon varmasti luokan parhaimmistoa. Nyt pitää olla vähän itseluottamusta hei, vaikka tässä kuollaankin. Kerranhan sitä vaan eletään, öö, lol.

Sit kerkesin miettii sitäkin, että huomenna pitäs jaksaa kävellä jonnekki hevonperseenkuuseen liikkatunnille. Jalkapalloa, hurraa! Siis sehän on semmonen laji, että pääsisin loistamaan kyllä ihan kympillä, koska oon aina silloin tällöin sitä harrastellu, tai siis harrastelin, nuoruudessani. Mutta kun on vähän vielä tämmöstä ujoutta, niin en varmasti uskalla näyttää siellä, että mihin kykenen.. Sad.

Mutta, no joo.. En tiedä. En mä enempää jaksa skrivailla. Yeah!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.