IRC-Galleria

Tekko

Tekko

http://tekkomus.blogspot.com/

Nyt HYRIA jumalauta oikeesti..Tiistai 27.10.2009 18:07

Olipas taas oikein mukava aamu, sai nukkua pitkään. Mutta! Kaikki kääntyi yhtäkkiä aika alamäkeen kun en löytäny leipälaatikosta ku kuivaa känttyä ja leivänpäälisiäkään ei oikein ois ollukkaan. Otinpa siis kupillisen kahvia ja vedin ihan vaan huvikseni banaanin, että jaksan olla ees liikkatunnilla.

No lähettiin sitten polkee kentälle. Matka jo sinäänsä oli itsessään vituttava kokemus, koska oli kosteeta ja satula kasteli mun housut täydellisesti litimäriks.

Ku päästin kentälle niin parkittiin pyörät siihen kentän viereen ja lähettiin juokseen kenttää ympäri. Tässä vaihees mulle oli kerenny taas tulla ihan hyvä fiilis. No, hetken päästä sieltä tuli joku mulkku joka huus, että "Nää pyörät on väärässä paikassa!" No lähettiin sit roudaa niitä telineisiin, en vaan vieläkään ymmärrä, että mitä vitun väliä sillä on, mihin pyörät parkitaan? Ketä se haittaa jos ne on parkittuna käyttämättömälle nurmikolle? Ei ymmärrä.

Liikkatunti meni ihan rattosasti jalkapalloo pelatessa ja tälleen. Kompuroinhan mä tapani mukaan taas lähes kokoajan - kömpelö kun olen. Sattu selkään ja jumankauta.. Huonon aamupalan ja kahvikupillisen takia mua rupes taas kerran närästämään. No jaksoin silti pelata loppuun asti.

Sitten lähettiin pois sieltä kentältä, Prisman kautta kotiin ja tää matkakin väsytti mut ihan uuvuksiin ja huomasin, että mun pohjelihaksiin rupes sattumaan. Päästiin himaan ja vedin sitte närästyslääkkeet naamariin ja lähettiin koulun ruokalaan.

Pääsin aika nopeesti siihen ruokien luokse, koska ei ollu paljoo jonoo. Olin ottamassa ruokaa, mutta huomasin, että eihän sitä edes ole? Ruokalistassa luki mantelikalaa, mutta ruokalassa oli perunamuussia ja pyttipannua.. Mikä vitun yhdistelmä se on? No, en siis saanu pyttipannuakaan, joten päätin, että jos ei sitä ni sit otetaan salaattia. Menin salaattipöydän luokse.. Ei vittu, oikeesti. Salaattiakaan ei ollu! Oli vaan jotain köyhää kaalisotkua, johon en ois koskenu pitkällä tikullakaan. Meinasin paukauttaa sen tarjottimen siinä vaiheessa kierteellä kojun yli lattiaan, mutta hallitsin kumminki hermoni. Lähin menee ruokalasta ja jätin sen helvetin tyhjän tarjottimen siihen tiskille.

Painelin siitä sitten kauppaan hakee ittelleni valmissafkaa ja raejuustoa, ah. Kyllä ite tietää mistä ite tykkää.

Sitten oli jäljellä vielä englannin ja.. Vitun ärsyttävät ruotsintunnit. Englanti onneks meni aika joutusasti pienessä koomassa ja joka paikkaan koski. Ruotsin tunti taas meni jalat pöydällä ja silmät kiinni - pahis, jee.

Nyt vielä se, että kun tulin himaan niin täällä ei oo minkäänlaista safkaa! Huonosta ruokailusta on jo 4 tuntia ja päivän kunnollinen lämminruoka on saamatta. Kai sitä sitten taas kituutellaan johonkin asti kunnes saa ängettyä jotain kuivaa känttyä naamariinsa.

Terveisin,
ANGST-Tekko

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.