IRC-Galleria

Tekko

Tekko

http://tekkomus.blogspot.com/

Tylsyyden purkautumaSunnuntai 22.11.2009 18:54

Noniin, se on taas sunnuntai ja kaikkihan tietää, että sunnuntai on tylsä päivä. Mulla tylsyys alko siitä kun Jenna lähti meiltä, nyyh. Vaikka eihän me tosin mitään tehnykkään, mutta tekemättömyyskin on hyvässä seurassa hyvää tekemistä, huh.

Mä olen tänään vaan istunut koneella ja siirtynyt siitä aina silloin tällöin Xboxin eteen näpyttelemään hetkeksi jotain. Mutta perhana! Sekin alkoi tympimään nyt. Xboxilla ei tällä hetkellä ole pelejä mitä mä jaksaisin pelata näin tylsänä sunnuntaina.

Fable on pelattu jo pariin kertaan läpi. Smackdown! vs Raw 2010:ssä ei oo enää hirveesti avattavia saavutuksia, niin ei siinäkään oo oikein mitään tekemistä enään. Sitten loput pelit on jotain randomeja, mitä ei tosiaankaan jaksa nyt pelata.

Ja mitä sitten tietokoneella? Ei mitään. Kuuntelen toisinaan musiikkia, pyörin Irc-galleriassa, Facebookissa tai jopa Youtubessa, mutta nyt kaikki alko tympimään! Päätin siis tuhlata, okei käyttää viisaasti, muutaman minuutin tästä sunnuntaista kirjoittamiseen. Ja mitä mä kirjotan? Jotain roskaa johonkin Irc-Gallerian blogiin? No joo, siis onhan tää mukavampaa kun olla tekemättä mitään, mutta en tiiä..

Pitääkö mun nyt sitten siirtyä pelaamaan jotain Java-pelejä, jonnekkin internetin uumeniin? En jaksa, plaah. En viitti enää nukkuakkaan, koska huomenna on koulua ja jos nukun niin en nuku yöllä.

En jaksa tehä mitään, koska äsken käytin aikaa viisaasti syömiseen ja nyt on niin täys olo, että tekis mieli räjähtää. Mutta jos räjähdän niin en voi tehdä enään ikinä mitään, eikä sekään tällä hetkellä hirveesti innosta.

Kohta mulla on niin tylsää, että päädyn siivoomaan huoneen.

Ja kertokaa mulle nyt jumalauta, että minkä takia mun päässä soi: "I believe, i can FLYYYY".. AARGH!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.