IRC-Galleria

Tekko

Tekko

http://tekkomus.blogspot.com/

LallallaaMaanantai 25.01.2010 12:47

Hei ihmiset ja kaikki muut ötökät!

Mulla ei oikeestaan mitään asiaa ole, mutta viimeaikainen blogipäivittely on ollut todella satunnaista. Tyyliin, joskus tulee, joskus ei. Ketä se haittaa, ketä se ei?

No joo. Ajattelin kumminkin vähän kirjotella viimeaikaisia kuulumisiani, jos se ketään loppupeleissä edes kiinnostaa. Käsi ylös kaikki, joita kiinnostaa? Noniin, nolla kättä, mahtavaa.

No joo tosiaan. Perjantaina tuli taas vähän juotua lonkeroa, koska meinasi taas vaihteeksi pää vähän hajota. Mutta jotenkin musta tuntuu, että se ei parantanut mua siitä pään hajoomisesta mitenkään, koska se meinaa tehdä niin edelleen. Liikaa asioita, aivan liikaa mietittäviä asioita.

No joo, en mä nyt uskalla enempää kirjottaa viikonlopun menoista, vaikka ne siveellisiä olikin. Ihmekös tuo.

Mutta joo, tässä just heräsin, kävin tupakalla ja otin kupin kahvia.. Tulin tapani mukaan tietokoneelle ja näppäimistö pelleili jotain. Jos painoin "L"-kirjainta, niin tää pomppas kirjautumis-kohtaan takasin ja kirjottamisesta meinannut oikein tulla mitään. Keksin kuitenkin tutkia näppäimistön, koska mulla on tapana kaadella näppäimistölle lonkeroa, limua tai jotain muuta tahmeeta ja silloin tuntuu näppäimet jäävän pohjaan.

Niinhän siinä olikin käynyt. Meinasin menettää hermot yhden vaivaisen nappulan takia, joka oli jäänyt pohjaan. "Start"-näppäin, tuo katala turhake.

Tässä tän päivän ajattelin kotona lepäillä, koska tuntuu olevan vähän kehno olo. Pää on taas kerran täynnä räkää ja nenä vuotaa kokoajan. Aivastuttaa ja heikottaa. Kuumetta ei tosin vielä ole havaittavissa, mutta kai se jossain vaiheessa eksyy esille - luulisin.

On se hassua kävellä semmonen monta sataa kilsaa yöllä kolmen aikaan -20 asteen pakkasessa. Vähemmästäkin tulee kipeeksi, vai kuinka? Luulen näin.

Ainiin, sitä en vielä kertonut, että kun suutuin näppäimistölle sen pelleilyn takia niin ajattelin siinä samalla kunnostaa koko koneen uudelleen. No okei, ei koko konetta, mutta korjailla vähän tiedostoja sun muuta. Poistin muutaman turhakkeen koneelta, mm. Skype. Sitten CCleanerilla tutkin kaiken mahdollisen ja puhdasta tuli - toivottavasti. Kyllä tää ehkä hieman nopeemmalta nyt tuntuu, kun ei oo kaikkia ylimääräsiä ohjelmia päällä samaan aikaan.

Mutta pitää mun jossain vaiheessa ilmeisesti hankkia tehokkaampi konekkin. Nyt on viimein aika hankkia Sims 3. Odotin sitä sillon pippeli pystyssä, mutta en koskaan oo saanu hankittua sitä, koska moni on sanonu, ettei mun kone pyörittäis sitä. En anna mitään tietoja koneesta tähän, koska en jaksa tutkia.

Ja jos jaksoit lukee tän koko paskan alusta loppuun, niin nostan virtuaalista hattuani. Hei muuten, hatusta tuli mieleen. Aamulla heräsin siihen kun Hobitti lähti töihin. Sit mä siinä vilkasin mun seinälle ja huomasin samantien pienen virheen - mun punanen hattu oli tippunut seinältä! Pomppasin samantien pystyyn ja laitoin valot päälle. Huh. Lapsukainen oli kunnossa, se oli vaan tullut mun viereen nukkumaan. Ei ollut lippa poikki tai mitään, olin vaan ilmeisesti huitassu sen alas.

Huh, kiitos.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.