IRC-Galleria

Tekko

Tekko

http://tekkomus.blogspot.com/

Jap jap.Keskiviikko 07.07.2010 04:14

Tekeepi mieleni kirjoittaa taas sekavia. Joten olisiko sekavuuden aika taas kerran? Kyllä kai, kiitos tästä.

Kello on vasta 1 yöllä, väsyttää, mutta petollisen kahvikupillisen jälkeen silmät kiiluu vieläkin lautasen kokoisina.

Mitähän sitä kirjoittaisi? En tiedä. En osaa edes kirjoittaa sekavia, koska en ole tarpeeksi sekavassa mielentilassa. Mutta jotenkin kummallista, että vaikka maanantaina vähän maisteltiin alkoholia, tekisi mieleni taas hieman tuota ihanuutta. Mistä sitä saisi? Kaupatkaan ei auki. Tosin, ei minulla ole rahaakaan ja rahalle on ehkä vähän parempaakin käyttöä.

Mietin tässä, että mitä tekisi? Ei nimittäin ole tekemistä, eikä jaksa pelaillakkaan mitään. Pitäisiköhän sitä taas vaan pistää Pekka Puupää pyörimään ja pyöriä itse Puupään tahdissa sängyssä yrittäen unta? No, ehkä teen vielä tämän yön aikana niin, mutta en nyt, koska se olisi mielestäni kovin turhaa.

Kertokaa minulle, että mistä saisin paremman koneen? Pelasin Saaran kannettavalla Sims 3:sta pari päivää ja tekisi mieleni tälläkin hetkellä ehkä vähän näpytellä sitä. Aaargh, kun oma kone on niin huono, että siinä pyörii vaan Sims 2:nen, mutta sekin pätkii jossain määrin.

Ilmaisia tehotietokoneita otetaan vastaan, otetaan vastaan. Kiitos niistä näin etukäteen. Kiitos mistä? No turhasta tietenkin.

Ei tästä taas tule yhtään mitään. Sainpahan kuitenkin taas puhdistettua itseäni tämän tekstin muodossa. Ah, kiitos siitäkin. Kiitos Gallerian blogin.

Nyt loppu. :)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.