IRC-Galleria

Tekko

Tekko

http://tekkomus.blogspot.com/

Yö - mietteiden aikaa.Keskiviikko 15.12.2010 04:30

Kävin tossa äsken vessassa, pissalla. Mielenkiintoinen tieto tähän alkuun, heh. Mutta tosiaan, kattelin siinä.. No, vessan kaakeleita.. Ja tuli mieleen kaikenlaisia hassuja mietteitä.

Keskustelin asiasta jo henkevästi Miran kanssa Messengerin puolella, mutta pakko mun on jakaa nää ajatukset tänne mun blogiinkin, ettei pääse unohtumaan.

Eli siis, kuinka se ensimmäinen ihminen, joka nyt ylipäätään keksi harrastaa seksiä naisen kanssa, keksi sen, että miten sitä harrastetaan? Olikohan siinä semmonen palapeli-efekti, eli tyyliin: "Tää menee tonne." Kuinka kauan maailman ensimmäinen akti kesti? Sattuiko se? Kuinka monta desiä siinä oikein purskahti nuijapäitä ilmoille?

Ja niin sitä taas ajauduttiin miettimään kaikenlaista. Miten ensimmäinen ihminen reagoi erektioon? "Hei kattokaa, tälle tapahtuu jotain! Ei jumalauta, ei se sen kasvaminen nyt meinaa loppua millään!" Tulikohan siinä hetkessä samantien mieleen, että "Hei Irma, nyt kun tää on tämmönen ni nyt se saattais sopia paremmin sinne sun koloos!"

Sitten se jatkuu vielä sillä, että miten se ensimmäinen nainen, joka tuli raskaaksi, reagoi siihen mahan kasvamiseen ja näihin muihin vaivoihin? "Hei Jaakko, katohan tätä mun mahaa.. Hei, nyt tapahtuu jotain.." Ja sitten alkoi synnytys. Mitenhän se on onnistunut ilman kymmenpäistä, huutelevaa kätilölaumaa "TYÖNNÄ! NYT TYÖNNÄ!" Onko se mahdollista? Ja sitten kun se lapsi on tullut maailmaan, niin mitenhän siihen on suhtauduttu? "Katos Jaakko, täältä tuli tämmönen.. Tämmönen otus. Näyttää ihan meiltä, mutta on kyllä paljon pienempi." Onkohan sitäkin yritetty heittää keihäällä siinä vaiheessa kun se on puskenut ulos naisesta? "Hei! Dinosaurus!" Mene ja tiedä.

Ylipäätään nyt rupes mietityttää kaikki tälläset, että miten ihminen on oivaltanut tehdä jotain. Missä vaiheessa seksikin muuttui yksin nysväämiseks? "Toi naapuriluolan Birgitta ei suostu näyttämään mulle koloaan.. Voisinkohan mä matkia sitä koloa vaikka kädelläni.. Heei, täähän on hienoo! Mihin me tota toisenlaista otusta enään tarvitaankaan?"

En osaa lopettaa kun pääsin vauhtiin. Eli, miten ihminen on reagoinut kakkaan ekan kerran? Yhtäkkiä vaan pötkylä ruvennu valumaan jalkaa pitkin ja sitten se on katellu sitä ja "Mikä tää on? Mistä tää tuli? Haisee, hyi." Siis oikeesti, miettikää nyt. Oishan se kummallista jos ihmisestä alkais yhtäkkiä tulemaan jotain tavaraa. Mikä on ollut se ensireaktio? "Haiseva dinosaurus! Hyi!" Ja keihäs lentää taas.

Se tais olla siinä. Kiitos ja kumarrus.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.