IRC-Galleria

Tekko

Tekko

http://tekkomus.blogspot.com/

Roskapostit.. AAARGH!Maanantai 10.01.2011 01:33

Siis ei jumalauta.

Miksi ihmeessä mua on ruvennu ärsyttämään noi roskapostit, jotka tulee mun gmail-osotteeseen?

Ne on niin idioottimaisia, että en voi kun huutaa ja piereskellä verta täällä kun niitä luen. Tai no siis, enhän mä niitä sen ihmeemmin avaa, mutta kyllä usein jo aihe/otsikko antaa selvää tietoa siitä, mitä sähköposti itsessään pitää sisällään.

Ajatelkaa, lakkasin uskomasta joulupukkiin jo kauan aikaa sitten. Mutta miten kävi joulun alla? Itse herra Joulupukki pisti mulle sähköpostia ja oli epävarma muistaakseni siitä, että olenko minä minä.

Sit on kaikki ihme supertarjoukset "Tilaa tästä sukka, saat sille parin kaupan päälle." ja megadietit "tilaa nyt tämmöstä afrikan metsästä löydettyä varpua, joka pudottaa sun painoas 100 kiloo alemmaks". Siinä sitten sopii jokaisen miettiä, että mitä jää jos 100 kiloa lähtee pois ihmevarvun avulla.

Ei mut jumalauta, ois ihan jees jos näiden tulon sais jotenkin estettyä. Olen yrittänyt lopettaa kaikki, mutta jotenkin kummallisesti aina jokin uusi automaatti löytää mut ja alkaa pistää mulle sähköpostia 10:stä eri osotteesta.

Ja siinä on semmonenkin hauska juttu, että en oo sähköpostiosotettani hirveesti minnekkään skrivannu. Ainakaan tätä sähköpostiosotetta. TÄN PITI OLLA PUHDAS JA VIATON! Mutta sitä se ei enään todellakaan ole.

"Kasvata pippeliäsi tällä superpumpulla, joka on suunniteltu ruotsalaisen painihallin kellarikomerossa. Pitkän ja hartaan tuotesuunnittelun lopputulos oli se, että saimme ihan tavallista pyöränpumppuä muistuttavan välineen, jolla ei suoranaisesti tee mitään. Mutta kun on näin uskomaton tarjous, niin varmasti ostat! Tunget sen sitten vaikka perseeseesi."

Tämä oli ihan mun omaa käsialaani. Eikö musta tuliskin hyvä roskapostisuunnittelija? Siitä juolahtikin mieleeni.. Että mitä niille syötetään, että saadaan aikaseks näinkin paskoja roskaposteja?

Kiitos, anteeks ja näkemiin.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.