IRC-Galleria

Tekko

Tekko

http://tekkomus.blogspot.com/

Dididii.Maanantai 24.01.2011 07:58

Ajattelin taas kertoa kuulumisiani, vaikka tuskin ne ketään kiinnostaa. En koskaan saa mielenkiintoisia kommentteja, niisk. Olisiko nyt sen aika? Eikö tehdä niin, että kaikki jotka tämän pätkän lukee, niin kirjottaa mulle jotain ihanaa ja syvällistä?

Kellohan on tällä hetkellä joitakin minuutteja vailla kuusi. Ja olen ollut jo yli tunnin hereillä, koska tuli taas kummallisesti herättyä kesken yöunien. Se on muuten jännä, miten ensimmäinen päähän pälkähtänyt ajatus saa ihmisen valvomaan. Heräsin ja mietin samantien, että pitäiskö polttaa yksi tupakki.. Päätin, että en polta, mutta asia jäi vaivaamaan mua, enkä saanut enään unta. Pah.
- Haen tässä vaiheessa juotavaa, Cappuccino Vanilla. -

Niin.. Tähän merkintään en jaksa alkaa avautumaan mun raha-asioista, koska peruna. Joten joudun hetken miettimään, että mistä mä teille sitten valittaisin.
- Miettii. -

Ainakin mielenkiintoinen teksti tulee kun teen tommosia typeriä "Teen tätä, teen tota"-juttuja. Enempi sisältöä tähän tarinaan, aight? Tarinaan, heh.

Nää mun blogimerkinnäthän on aikamoista tarinankerrontaa, että ei siinä mitään. Mutta tosiaan, ei tästä sitten tän pidempi tainnu tullakkaan, koska en tosiaan jaksa keksiä aihetta, mistä teille avautuisin. Tyytykää tähän ja kirjottakaa mulle mielinmäärin kommentteja. Kiitos.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.