IRC-Galleria

Tekko

Tekko

http://tekkomus.blogspot.com/

Jaa.Keskiviikko 02.02.2011 11:13

Mene siinä nyt sitten aamulla suihkuun, perkele.

Eli tosiaan kun mulla on tapana lämmittää se suihku aina ensin, eli pidän sitä yksinään kuumimmalla parin minuutin ajan ja sit pistän vähän viileemmälle (ja tässä vaiheessa siellä rupee muodostumaan hienosti höyryjä) ja pomppaan itse mukaan.

No nyt se ei menny ihan niinku sen ois pitänyt. Pääsin mä suihkuun siis, ja tälleen, mutta sit aloin kuuntelee kun tää uus tulokas haluaa tulla mun kanssa sinne suihkuhuoneeseen. No mä avasin tietenkin oven ja se sit siinä aikansa juoksenteli vettä karkuun. Minä pienessä koomassa siinä suihkun alla ja sit vissiin alko nousta höyryt palovarotinta kohti..

Siitä pienestä koomasta sitten hätkähdin kun palovarotin rupes huutaa ihan jumalattomasti. En oikein tienny mitä pitää tehä. Sit ku tajusin mitä tapahtuu ni hain vaan jakkaran ja nousun palovarottimen luokse.. Enhän mä oo koskaan palovarottimilla leikkiny, ni en tienny mitä pitää tehä, joten repäsin vaan kannen auki ja patteri helvettiin.

Sen jälkeen oonkin nuuskinu täällä joka nurkan, että jos jossain sattuis olemaan tultakin, mutta mitään vielä löytämättä. Tosin, mulla on nenä tukossa, ni en ehkä tietäskään vaikka täällä jokin pienesti palaisi.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.