IRC-Galleria

Tekko

Tekko

http://tekkomus.blogspot.com/

Joo, et semmonen..Sunnuntai 17.04.2011 21:42

Kävästiin tossa eilen vähän baarikierroksella. Satuin sitten antamaan yhelle kaverille avaimet ensimmäisen baarin kohalla, kun meistä karsiintu sillon kaks pois, jotka oli hieman enempi seipäät.

Jatkettiin sitten kaksistaan Hyvinkään Klubille, tarkotuksenamme mennä aiheuttamaan pahennusta. Ihan vaan hienon kännin takia siis.

Saavuttiin paikalle, tilattiin juotavat ja kierrettiin baari kerran ympäri. Istuunnuttiin sitten pöytään kun tuttuja ei tuntunut olevan yhtään paikan päällä.

Baarin valomerkin aikaan istuttiin yhessä pöydässä ja jostain kumman syystä puhuttiin toisillemme huonolla englanninkielellä jotain kummallisia juttuja - siis tosi kummallisia. No siihen tuli sit kaks naista, juteltiin siitä niitä näitä ja sit lähettiin pihalle sieltä kun portsari tuli hätistämään.

Mentiin sitten pizzeriaan, ja Koskinen hommas meille kaikille alennukset sapuskoista ja istutttiin sit siel pizzeerias taas jonkin aikaa, kunnes toinen neitosista lähti juoksemaan juna-asemalle kun sen juna oli lähössä tai jotain. Jäätiin siihen sitten kolmistaan ja mietittiin taksin ottamista, ettei kukaan joutuis kävelee kotiinsa.

No heitettiinpä sit se toinen neiti-ihminen kotiinsa ja se makso taksikuskille sen 5 euroo suunnilleen, mitä Fine Pizzerialta meni sinne sen kotiovelle.

No mepä lähettiin sitten taksilla takasin päin ja siinä Pirunsaaren kohalla ruvettiin kattelemaan taksamittaria ja oltiin sitä mieltä, että eihän meillä riitä rahat.

Taksikuski sitten pysäytti meiät siihen ja heitettiin sille kaikki maholliset hilut mitä löydettiin ja sitten sovittiin taksikuskin kanssa, että se antaa meille puhelinnumeronsa ja me tuodaan ne rahat sitten seuraavana päivänä.

Lähettiin siitä Pirunsaaren kohalta sitten kävellen eteenpäin, kännisinä ja persaukisina. No, ei siinä vielä mitään, mutta kun saavuttiin kotipihalle..

Ruvettiin siinä sitten soittelemaan Eliakselle, joka siis lähti ensimmäisestä baarista mun avaimet mukanaan mun kämpille nukkumaan. Parin puhelun jälkeen Eliaksen akku kaiketi loppu ja meillä oli hieman pissanen tilanne.

Koskinen kiipes pari kertaa mun kielloista huolimatta tikapuita pitkin mun ikkunan luokse (4. krs) ja heitteli pikkukiviä siihen - ilman minkäänlaista vaikutusta.

Sitten sen jälkeen otettiin toinen taktiikka ja Koskinen kiipes alimmalle parvekkeen tapaselle jutulle toivoen, että se olisi edes auki. Mikä muuten sitten ei ollutkaan auki ja oltiin edelleen pihalla. Siinä vaiheessa mä lähin kävelemään taloa ympäri kun Koskinen sano kiipeevänsä ylemmälle parvekkeelle.. Olin talon nurkalla kun kuulin semmosen tömähdyksen ja olin silleen, et: "Mä en haluu mennä kattomaan, mä en haluu mennä kattomaan..."

Kiersin sitten talon kertaalleen ja tulin takasin etupihalle huomaten, että Koskinen seiso ihan voimissaan siellä ja pälyili ympärilleen etsien mua. No mäpä olin helpottunut ja kävin ihan aikani kuluks kiskasee b-rapun alaovea, että olisko se auki.. No sehän aukes laakista.

Sit Koskinen avas äkkiä a-rapun oven ja kipusi rappusia pitkin ylimpään kerrokseen hakkaamaan ovikelloa - ilman minkäänlaista vaikutusta. Istuttiin siis ensin semmonen tunti tai puoltoista talon pihalla miettien suunnitelmaa päästä sisään ja sitten päästään näinkin pitkälle, niin kaveria ei herätä edes ovikello.

Käytiin siin sit viel kerran tupakalla ja mietittiin Eliaksen rangaistusta. Kellokin tai olla siinä vaiheessa jo yli kuuden ja ajattelin soittaa siskolle (, joka asuu samassa rapussa ja omistaa mun vara-avaimet). Saatiin sitten avaimet sieltä ja päästiin kun päästiinkin sisään.

Koskinen nappaa samantien puolenlitran mittamukin käteensä, täyttää sen kylmällä vedellä ja käy kaatamassa sen Eliaksen päälle, tokaisten vaan, että "Tää oli vaan osa sitä rangaistusta mitä sä tuut kärsimään.."

Sitten mentiinkin pikkuhiljaa nukkumaan ja heräilin ite tossa just hetki sitten ja ajattelin tulla kertomaan kaikille meiän iloisen baarireissun.

Että semmonen. Pitää varoa taksikuskeja niin kauan, kunnes saa kasaan sen verran, että voi maksaa sen 12 euroa pois.. Moro!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.