IRC-Galleria

Tekko

Tekko

http://tekkomus.blogspot.com/

Päivittelyä..Tiistai 24.05.2011 16:52

Hei te kaikki haisevat, hölmöltä kuulostavat ja typerän näköiset otukset. Hups, meinasin unohtaa: hei myös teille muuten epämiellyttäville toheloille.

Miettikäähän te tuhnuturvat, että minä - kyllä, luit oikein, MINÄ - valmistun lauantaina. Tiedättekö mitä silloin tapahtuu? Voi meinaan olla, että kaadan kupin jos toisenkin sisälmyksiini. Mietin vaan, että mitähän muuta vasta valmistuneet puusepät yleensä tekee? Ne ei kulje kaupungilla vessaharjamyssy päässänsä.. Ne ei juhli L-kirjaimia.. Ne ei hae töitä vaan odottaa, että joku tekee sen heidän puolestaan..

Tietäskin vielä, että mitä mä oikein höpisen. Mutta musta tuntuu, että mun kesä menee siinä, että mä istun himassa jumittamassa jossain internetin syövereissä. Kuulostaa jo nyt epämiellyttävältä ajatukselta, mutta kun näin se vain menee.

Oishan se tietty kiva hengailla jossain, juoda jotain, tehdä jotain, olla jotain, miettiä jotain, jotain jotain.. JOTAIN! Kesä on taas ihan auki ja se, se jos jokin pistää vähän miettimään ihmiselämää. Toisaalta, jos sitä duunia ei ala pukkaamaan päälle, niin sitten kesä ja kesän jälkeinen aika on muuten samallaista, mutta toinen niistä kuulostaa kylmemmältä.

Ja jos sä et kommentoi tähän, ni mä tuun laulaa karaokea sun tietokonepöydälle. Tosin, mitä tähän nyt sanois? Asia on niin, että tässä ei ollut mitään asiaa. Kirjoitin vain kirjottamisen halusta ja halusta kirjoittaa.

Mutta mitä tohon kommentointiin tulee, niin jos kommentoit, niin mäkin saan taas enemmän päänvaivaa ja tekemistä. Joten nyt kaikki te siellä kotikatsomoissa, lähette kommentoimaan mun KAIKKEA! Kaikki kuvat, kaikki blogimerkinnät, kaikki kaikki ja vielä kerran kaikki läpi! Kattokaas, jos kesällä ei oo muuta tekemistä ni ehkä mä jopa kommentoin takasin.

Joten haistakaa mun sormia ja menkää nukkumaan.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.