IRC-Galleria

Tekko

Tekko

http://tekkomus.blogspot.com/

Hmmm.Keskiviikko 25.05.2011 14:56

Nyt se sitten taas tapahtui. Innostuin kirjottelemaan tänne kokoajan. Siis mieli tekisi kirjotella kokoajan, mutta en sitä tee siitä syystä, että eihän siinä olisi enää mitään järkeä. Jos sitä kirjottais 30 tuntia päivässä, ni eihän sitä paljon muuta ehtisi tekemään.

Mut tosiaan, en taas tiedä mistä kirjottasin, mutta kirjoittamisen halu on pakko purkaa jotenkin. Kirjotan sit taas jotain todella epämääräistä, kuten tämä tämänhetkinen teksti, jota tähän koneelle naputtelen. Ei mitään järkeä, ei niin mitään.

Mutta tosiaan, koulusta valmistuminen alkaa olemaan ihan 100% varma asia. Sain tänään näyttötyön lopullisesti kasaan ja sain tulostettua päättötyöstäni toisen kopion opettajalle. Mitä tässä on enää tekemättä.. No, todistuksen noutaminen. Se ei toisaalta ole kyllä kovinkaan iso operaatio, kai.

Tässä sit taas palloilen kahden ajatuksen välillä: juodakko tänään, vai eikö juoda? Mieli tekisi kyllä, mutta toisaalta.. Kai musta on tullut jonkinverran aikuinen, koska toisaalta en viitsisi nyt viimeisellä kouluviikolla lähteä palloilemaan baareihin. Ja kun sitten taas miettii, niin kohtahan on hyvää aikaa lähteä baareihin vaikka maanantaisin.. Hmph..

Nyt voitte tunkea ne silmänne takaisin sinne silmäkuoppien syövereihin ja painua helve... Eiku hei! Ensin kommentti, kiitos.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.