IRC-Galleria

TheKnob

TheKnob

http://www.facebook.com/tapanikangas
Hah... nyt on mielenkiintoinen kysely.
Vastaukset vedän hatusta.


1. Olisit pelaamassa perheesi kanssa aliasta ja sinun pitäisi selittää isällesi sana orgasmi?

- Juoksisin ovesta ulos huutaen "En koskaan enää palaa!!" Muttaisin Timbuktun vuoristoon etsimään itseäni. KUITENKIN jonain päivänä löytäisin oikeat sanat kuvailemaan asian. Palaisin harmaana viisaana guruna takaisin espooseen isän talolle, jossa kuvailisin asian universumia syleilevin sanoin, voittaisimme pelin ja samalla sekunnilla elämäni olisi eletty.

2. Tekisit koetta ja vilkaisisit opettajaasi joka tölläisi sinua ja kun hän huomaisi, että vilkaisit häntä, hän hymyilisi ja iskisi silmää?

ALA-ASTEELLA

- En tajuais asiaa, Ihmettelisin vaan miten se teki sen silmäjutun, ja opettelisin sitä kaksviikkoa ja sit kertoisin vanhemmille että "hei opettaja teki mulle näin" jonkajälkeen asiat etenisivät todennäköisesti kaaviolla "Isä, Opettaja, Kirves, Kaivo" ja lopputulos "Isä, Kirves, Kaivo"

YLÄ ASTEELLA

- Jos se ois mies, niin heittäisin kengällä. Sitten pulpetilla. Naisopettaja tapauksessa asiat riippuu ihan siitä onko se joku "1785 luvusta omien kokemuksien perusteella kertova Historianopettaja" Vai joku "Uusi Kuuma kotitaloudenopettajan sijainen"

JATKO - OPISKELUISSA

- Naurahtaisin


3. Saisit tietää että sinut on luvattu avioliittoon Jone Nikulan kanssa kun täytät 18 vuotta?

- Miettisin varmaan että "Kaippa ne vanhemmat sit halus tytön..." Mutta eipä oo onneks jonea näkyny ovella vielä...jos se tulis niin varmaan vois lähteä kaljalle ja kattoa miten asiat etenee... NO EI NY SENTÄÄN :D hahahahahah.... huhhuh....

4. Saisit sähköiskun etkä muistaisi enää kuka olet tai mitään muutakaan itsestäsi?

- Yrittäisin saada uuden sähköiskun että saisin myös supervoimia. ELECTROMAN! Siinä sitten ku zäkättäisin pitkin sähköjohtoja kriminaalien kodista kotiin etsien menneisyyttäni...

5. Sinun pitäisi pitää yksin esitelmä koko koululle ja puhua mikrofooniin, mutta sinua jännittäisi niin paljon ettei puheestasi saisi mitään selvää ja mikrofooniin kuuluisi pelkkää huohotusta ja läähätystä ja saisit tietää asian vasta kun katsoisit sitä isäsi kuvaamalta videolta?

- Miten niin saisin tietää... JOS MÄ PITÄISIN PUHEEN niin se nimenomaan olis huohotusta ja läähätystä....sen osaan parhaiten.

6. Olisit odottanut bussia jo puoli tuntia ja kun se lopulta tulisi 500 kiloinen mies edelläsi jäisi kiinni oviaukkoon ja sinun pitäisi työntää häntä eteenpäin?

- Sanoisin että ANTTI NYT PERKELE HELEVETTIIN SIITÄ EDESTÄ täältä on toinen 450 kiloinen mies tulossa perästä ja kiire on jo! ... Hahahah :D

7. Heräisit huomenaamuna 50 vuotiaana?

- Katsoisin viereeni, ja jos siinä on vielä vanhentumaton tapaus, niin ei ois hätää. Musta ei edes erota oonko 27 vai 50...

8. Joutuisit suljetulle osastolle koko loppuelämäksesi koska äitisi olisi valehdellut sinusta kaikkea sinne?

- Tarvittisko sen valehdella :D

9. Olisit valitsemassa irtokarkkeja ja joku poika tulisi viereesi ja sanoisi: "Kannattais vähän rajottaa läskiperse"

- Sanoisin että "SE JOKA TOISTA HAUKKUU ON ITE!" ja samassa kun se kääntäis selkänsä niin Vois olla että sen perse leveis kanssa...TURVOTUKSESTA!

10. Koulusi rumin poika olisi kyylännyt sinua ja jokaista askeltasi koko vuoden ja lopulta hän keräisi rohkeutensa ja antaisi limaa ja räkää roiskuvan suudelman sinulle keskellä koulun käytävää ja hän haisisi niin kamalalta että melkein pyörtyisit?

- Kaksi kuukautta tuosta eteenpäin...se haisisi vielä pahemmalta lukittuna ja kidutettuna ihmisrauniona meidän perunakellarissa. Olis kannattanut miettiä mitä tekee...

11. Ihastuksesi tulisi sinua vastaan kadulla ja kun hän näkisi sinut hän alkaisi esittää vammaista ja osoittelisi sinua?

- Voi olla että se ei enää ois ihastus senjälkeen... hah. Ihmettelisin asiaa ja Rupeaisin itse esittämään hoitajaa ja menisin sen luo "No niin täällähän tämä meidän karkulainen on, nyt mennäänkin sitten..." (Tämän jälkeen perunakellarissa ois 2 )

12. Perheesi ilmoittaisi muuttavansa huomenna arabiaan ja sinut pakotettaisiin mukaan?

- KUKA VITTU TÄN KYSELYN ON TEHNY! EI SEMMOSTA PAIKKAA SAATANA OOKKAA KU ARABIA!
Vittu :D No... matkustaisin kuitenkin ARABIAAN jossa ottaisin ARABIKOULUTUKSEN palaisin takaisin suomeen, etsisin käsiini tän testin tekijän ja opettaisin sille AK-47:lla hieman maantietoa (tietenkin mulla ois myös palestiinalaishuivi) Sit kävisin heittämässä tän sinne perunakellariin niintten kahden muun kanssa jotka siellä juuri vetää pitkää tikkua siitä kumpi syö kumman....

13. Ovesi taakse tulisi lehtimyyjä myymään pornolehtiä?

- Sanoisin että "Mulla on nuo kaikki jo...mutta mä tiedän paikan missä varmasti ostetaan" Veisin sen vanhainkodin pihaan ja seuraisin vierestä kuinka se kauppaa Kallea mummoille "naistenlehtenä" ja Jallua "käsityölehtenä"

14. Leikkisit koiraa ja konttaisit maassa ja sinulla olisi kaulapanta ja remmi ja ystäväsi taluttaisi sinua ja ihastuksesi tulisi vastaan ja katsoisi sinua kuin häiriintynyttä?

- Juu ei laamat leiki koiraa. Niillä on omat puudelit sitävarten... Mutta jos tommosta tapahtuis , niin siinäpähän ihastukseni näkis millä mut ilmeisesti sytyttäis :D hah...

15. Viettäisit ylioppilasjuhliasi ja sinulla olisi valkoinen kokomekko ja ihmiset naureskelisivat vähän sinulle mutta et ajattelisi sen olevan mitään erikoista, mutta yhtäkkiä mummosi kiljaisi: " Herranjestas sentään (nimesi) sinullahan tulee kuukautiset mekon läpi!" Ja kaikkien katseet kääntyisivät sinuun kuin salama?

- Voisin ensinnäkin jonkinaikaa ihmetellä että "miten helvetissä mä pääsin ylioppilaaksi" Sitten miettisin että "Miksi helvetissä mulla on mekko?" Sitten miettisin että "Okei, mulla on mekko, miksi se on valkoinen, koska musta hoikentaa" , Sitten miettisin että "Jos mulla on näin hakoteilla mekko, niin toivottavasti mun kengät edes sopii sen kanssa" Sitten taas ihmettelisin että "Miten vitussa mä oon ylioppilas" sit vituttais että "Vittu mä todellakin oon työtön ylioppilas. Vielä pitäs 3-6vuotta käydä koulua...VITTU" Sen jälkeen ei paljon enää ihmetystä herättäis se että tulis vielä perseestä verta.


16. Olisit ihastuksesi kanssa katsomassa tähtitaivasta ja ajattelisit ettei voi olla enää romanttisempaa ja yhtäkkiä ihastuksesi röyhtäisi ja alkaisi nauraa sille ja pieraisi kun nauraisi niin paljon?

- Vittu sä et ainakaan oo ylioppilas. Senverran hakusessa on nää vitun kieliopit että huhhuh... Mutta joo. No varmaan sanoisin että "mä voisin sulle näyttää yhden hienon perunakell...paikan..."


17. Sinusta levitettäisiin koulussa huhua että aiot vaihtaa sukupuolta heti kun saat huoraamalla rahat kokoon ja saisit tietää vasta kun huhut kantautuisivat sinunkin korviisi?

- Katkaisisin välittömästi huhulta siivet vahvistamalla asian Todeksi koulun keskusradion kautta.

18. Joutuisit yhtäkkiä elämään sarjakuviin Hessu Hopona?

- 2 päivää ja mua alkais vituttaa se pallo mun naamassa häiritsemässä näkökenttää, yrittäisin siis repiä sen irti.

19. Olisit isäsi kanssa kahdestaan autossa ja yhtäkkiä alkaisi soida täysillä: "TAHDON RAKASTELLA SINUA, TAHDOOTKO SINÄ MINUAA"

- Vittu hyppäisin liikkuvasta autosta ulos, pyörisin pois, juoksisin nepalin vuoristoon meditoimaan (jne jne....katso vastaus 1) palaisin takaisin oppineena vanhana munkkina ja miettisin että MIKSI VITUSSA MÄ HYPPÄSIN LIIKKUVASTA AUTOSTA KOSKA EI VITTU SIINÄ OLLU MITÄÄ OUTOA :D (ps. Ja jos se biisi tulis niin isä varmaan vaihtais kanavaa...)

BONUSKYSYMYS:

20. Jos tämän kyselyn tekijä tulisi sinua vastaan, mitä sanoisit?

"Hei kuule...tuus niin näytän sulle yhden hienon paikan..."

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.