IRC-Galleria

TheOdoshi

TheOdoshi

The sadness on the face will probably be gone tomorrow.
Taistelin viime yön tai ainakin suurimman osan siitä (aamu viiteen asti jos tarkkoja ollaan) lyhyen, vain 500 sanan, tekstin kanssa. Kirjoitin, editoin, luin uudestaan. Odotin. Korjasin. Ja lopulta vain tuijotin tietokoneen näyttöä ja "julkaise"-namiskaa.

Epäilen, että kynnys tekstin julkaisussa oli viime yönä pidempi projekti kuin alkuperäisen tekstin kirjoittaminen (siis ennen korjauksia ja muokkailuja). Meinasin jättää kokonaan julkaisematta, jättää pöytälaatikkoon ja antaa olla. Onneksi kuitenkin päätin klikata sitä yhtä pirun "julkaise" sanaa näytöltä koska:

Se tunne, kun saa positiivista palautetta lukijalta. Kehuja sana valinnoista, kokonaisuudesta ja kauneudesta. Rakastan kirjoittamista.♥ Tämä nyt oli ihan vain kaikille jaettava asia, sillä on aivan loistavafiilis. Vaikka kirjoitankin vain omaksi ilokseni niin onnistuessaan ei voi muuta kuin hymyillä.

Ei sillä olen saanut monenlaista palautetta vuosien aikana: erilaisia tulkintoja, kritiikkiä, neuvoja, kehuja. Tämän tekstin kanssa oli hieman erilaista, siksi tämä on niin erikoista.

Ja tämän lisäksi erehdyin taas lukemaan Wildeä. Sitaatteja, lainauksia kirjoista... pakko varmaan penkoa Dorian Greykin esille kohta tai Onnellisen prinssi ja muita tarinoita -kokoelma.

"Taiteen tavoite on paljastaa taide ja kätkeä taiteilija." - O.W.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.