IRC-Galleria

Tigerous

Tigerous

Would you like a jelly baby?

Uusimmat blogimerkinnät

Go Hikipedia :DDSunnuntai 07.03.2010 14:41

Sähkeitä maailmalta
Jo yli sata lumenluojaa on pudonnut katolta tavoitellessaan Kuuta taivaalta. Kertaalleen luotua lunta ei kannata ihmisen yrittää luoda uudelleen, varoittaa Suomen katollisen kirkon edustaja. (28.2.)

Suomen miehet ovat jääneet kiinni kaikesta muusta paitsi dopingista Vancouverin kisoissa. Ruotsin kanssa on tehty salainen sopimus ruotsalaisten päästämisestä edelle kisassa kuin kisassa, paljastaa arvostettu Le Canard Canadien -päivälehti. Poikkeuksena on vain mäkihyppy, mutta siinäkin joukkue koetti parhaansa. Valitettavasti ruotsalaiset unohtivat ilmoittautua siihen. Toisilla on puvun koon kanssa ongelmia, ja kaikilla näyttää olevan liian suuret saappaat. Hikipediaalisen urakkansa pian päättyessä miesten joukkue voi vain iloita siitä, että suorat junayhteydet Siperiaan ovat nykyään muisto nekin. (21.2.)

VR pahoittelee yhtäkkiä ja tyystin ilman ennakkovaroitusta saapuneesta yllätystalvesta koituneita, jopa kuuden tunnin mittaisia viivytyksiä aikatauluissaan ja ilmoittaa pyrkivänsä palaamaan tavallisiin 0,5–1 tunnin myöhästymisiin mahdollisimman nopeasti. (21.2.)

Nigerissä on tehty sotilasvallankaappaus, ja muutenkin asiat ovat ennallaan. (21.2.)

Koko Suomen perustuksia järistyttää tällä viikolla kasvisruokagate. Koulujen lihattoman ja kalattoman päivän vastineeksi tulee onneksi myös kasvikseton päivä. Säästösyistä pohditaan useissa kunnissa myös ruoatonta kouluruokapäivää, jonka viikoittainen toteutus vaatisi vain minimaalisen kulunleikkauksen. (21.2.)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.