IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Tietokoneet ja Internet
Perustettu
19.8.2006
Tilastot
Käyntejä: 3 353 (1.7.2008 alkaen)
Koko
48 jäsentä
Tyttöjä: 11 (23 %)
Poikia: 37 (77 %)
Keski-ikä
29,4 vuotta
Otos: 29 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 31,0 vuotta
Poikien keski-ikä: 29,1 vuotta
Ylläpitäjä
Guttersniper

Jäsenet (48)

Codetumppi^^^^Katjuza84JarskifNeKe__S-cavenger[Nameless]Tumppi-Pumppi^NI^afroileeKontiovaaraRhuudiGuttersniper[mi]tähHelceraEpidemic_
« Uudemmat - Vanhemmat »
Hikipedia on hieno paikka.
Hikipeli:Jumala on kyllä aivan loistava.
Tähän merkintään liitän kertomuksen siitä, mitä tapahtuu kun: "Lähetän ainoan poikani maanpäälle kokemaan marttyyri kuoleman"


Kutsut poikasi paikalle ja ilmoitat, että hän joutuu lähtemään maan päälle marttyyriksi kokemaan kammottavan kuoleman, jotta ihmisten usko kohenisi. Hän ei kuitenkaan ole halukas kärsimään muiden puolesta.

Maanittelen karkilla
Annan euron
Uhkaan ampua salamalla päähän, jos hän ei nyt heti lähde, perkele!

Poikasi ottaa karkin, mutta valittaa sen olevan liian kitkerä. Kannattiko ostaa Halvan salmiakkia! Mutta vielä on toivoa, älä luovuta!

Anna euro
Uhkaa jo ampua salamalla päähän, perkele!

Annat pojallesi euron. Hän katsoo sitä häkeltyneenä ja heittää sen kasvoihisi (Jumalan kasvoille, jumalauta!). Hän vaatii uhrauksestaan ainakin vitosen. Mitä teet?

Annat vitosen
Uhkaa jo ampua salamalla päähän, jos hän ei vittu soikoon lähde!

Hienoa jämäkän johtajuuden osoitusta teiltä, isyytenne! Jyrähditte pojallenne kerran niin kovaa, että kolmesataa muuntajaa räjähtää ympäri maailmaa. Tähtäätte poikaanne salamalla otsaan ja hän suostuu lähtemään marttyyriksi.

JATKA ETEENPÄIN! TÄMÄ ALKAA HYVIN!

No niin, päätäpä, mihin perheeseen poikasi syntyy, jotta hän voi aloittaa uuden elämänsä messiaana.

Parturin
Leipurin
Puusepän
Itsemurhapommittajan
Gigolon
Rauhanturvaajan
Juopon
"Talk Show"-juontajan
Miesmallin
Poika hylätään ja hän kasvaa adoptioperheessä

Nonnih! Poikanne syntyy gigolon lapsena! Koska isä haluaa pysyä tuntemattomana ja katoaa lapsen elämästä ennen kuin kukaan saa tietää, jää tapauksen ylle mukava salamyhkäisyyden verho. Poikanne luullaan syntyneen neitsyestä ja hänen elämänsä alkaa mystisesti. Hieno avaussiirto, Jumala! Jatkaa samaan malliin!

JATKA ETEENPÄIN, KOHTI MARTTYROINTIA!

Eräänä päivänä, ollessaan kuudennella luokalla, poikasi ajautuu tappeluun koulussa. Vastakkain ovat hän ja Reiska, joka on tullut ison porukan kanssa hakkaamaan hintahtavuuden pois hänestä. Reiska painaa sata kiloa ja punnertaa penkistä saman verran. Kaverit ympärillä yllyttävät heitä tappeluun ja on selvää, että luiseva poikasi saa turpiin ja marttyyriudella voi heittää hyvästit. On aika puuttua peliin. Mitä teet?

Ilmestyt palavana pussimäyränä paikalle ja käsket lapsia elämään rauhassa.
Käsket poikaasi rohkeasti tinttaamaan Reiskaa turpiin. Kerran me vain eletään!
Annat pojallesi hetkeksi yli-inhimilliset voimat, jotta hän voittaisi Reiskan
Pudotat taivaasta käsiaseen poikasi ulottuville
Ammut Reiskaa salamalla päähän

On ilmeistä, että palava ja paasaava pussimäyrä tekee näihin keskenkasvuisiin kakaroihin huomattavan vaikutuksen ja saa heidät rauhoittumaan. Uutuuden viehätyksen kadottua he kuitenkin päättävät jälleen hakata poikasi. Pussimäyrän tuijottamisen aikana kaksi poikaa on hakenut kettinkejä ja rikottuja pulloja kaatopaikalta ja nyt poikasi henki on siis todella uhattuna. Tee äkkiä jotain muuta!

Käsket äkkiä poikaasi käymään Reiskan kimppuun!
Pudotat nopeasti taivaasta käsiaseen poikasi ulottuville
Ammut äkkiä Reiskaa salamalla päähän.
Annat pojallesi hetkeksi yli-inhimilliset voimat käyttöönsä ja äkkiä!

Reiska saa viime hetkillä sattumanvaraisesta pallosalamasta päähänsä ja käristyy hetkessä rusinaksi. Poikasi ja muut nassikat jäävät katselemaan Reiskan savuavaa ruumista hämmentyneinä, kunnes joku viitsii mennä kertomaan asiasta opettajille. Helppo ja suoraviivainen ratkaisu, rakas taivaanisä, hienosti toimittu!

HALUAN KOKEILLA MUITAKIN VAIHTOEHTOJA
JATKAN POIKANI SEURAAVAAN ELÄMÄNVAIHEESEEN

Poikasi kasvaa ja varttuu tasapainoiseksi nuoreksi mieheksi. Hän luo uusia tuttavuuksia ja menestyy erinäisten lunttiavustustesi ansiosta koulussa erinomaisesti. Kun hän täyttää kolmekymmentä, sinun tulee ilmoittaa hänelle ilmestyksellä, mitä haluat hänen tarkalleen ottaen tekevän. No, mitä?

Julistavan herran sanaa kirkossa
Ottavan kerrostalollisen ihmisiä panttivangiksi asian puolesta
Ampuvan itsensä
Lähettävän sähköpostia, joilla pyrkii saamaan ihmiset uskovaisiksi
Hankkivan hyvän ammatin ja tekevän jotakin elämänsä kanssa

No, ainakin poikanne sai asialleen näkyvyyttä. Sääli vain, ettei ketään kiinnosta. Poikanne ottaa kerrostalollisen ihmisiä panttivangiksi (se tekee yhteensä 200 henkeä) ja tapattaa heistä yhden tasatunnein, kunnes hänen vaatimuksiinsa ruraalin harmonian suhteen suostutaan. Hän kuolee Karhu-ryhmän iskussa, tapettuaan 22 ihmistä. Häntä ei jää kukaan kaipaamaan, eikä hänestä puhuta enää kuin JIM-kanavan sarjamurhaajadokumenteissa!

VALITSE UUDELLEEN

Kokeilkaa ihmeessä :D

ankkapalloAAAAAAA =D=D= dLuonut: ankkapalloLauantai 13.08.2011 19:14

Liite II: Surkean kuuluisia homoja

Henkilö: Sinä
Toditeet puolesta: Olet lukenut artikkelia tähän asti. Vieläkö vaaditaan lisää näyttöä?
Todisteet vastaan: Kovaääniset vastalauseesi

nakatsuZ O M M M G G GLuonut: nakatsuMaanantai 18.10.2010 17:56

Tunnettuja J-rockyhtyeitä

* Ai Otsuka
* Antic Cafe
* Banzai sensei
* Hajosiko toyotasi <- HUOM HAJOSINKO XD
* Durr I´m gay
* Moi dix morjens

MÄ OIKEESTI HAJOAN XDDDDDDDDDDDDDDDDDD

nakatsuz o m g X DLuonut: nakatsuMaanantai 18.10.2010 17:52

The Gazette on japanilainen j-"rock" bändi, joka perustettiin siksi, että sen jäsenillä alkoi loppua rahat ostaakseen uusia veitsiä, jotta he voisivat jatkaa viiltelyä. The Gazette soittaa keikoilla pääasiassa playbackina. Taukojen aikana bändit jäsenet etsivät kuumeisesti seuraavaa taustanauhaa, sillä heillä on paha tapa hukata niitä. Bändin jäsenet ovat pääsiallisesti emo tyylilleen uskonnollisesti sukupuolittomia, sillä miehen ja naisen rajat ovat menneet näiden hiihtäjien kohdalla rikki jo aikoja sitten.

MIKS HAJOSIN XD

^^miwa.Luonut: ^^miwaMaanantai 06.09.2010 23:29

Hikipedia on paras.

"Kitaraa voidaan käyttää monin tavoin. Sen voi sytyttää halutessaan tuleen, mikäli taloudellinen tilanne näin sallii. Yleensä kitaristit (huom. kitarisat ovat eri asia) tyytyvät yksinkertaisesti rämpyttämään kitaran kieliä epämääräisesti, joskus jopa väkivaltaisesti.

Kitaraa soitetaan pääasiassa alasti stetsoni päässä. Myös muutamia poikkeuksia on tosin aika-ajoin havaittu. "


POXU POXU POXU POXU POXU POXU POXU POXU POXU POXU POXU POXU POXU POXU POXU POXU POXU POXU POXU POXU POXU POXU POXU POXU POXU POXU POXU POXU POXU POXU POXU POXU POXU POXU POXU POXU POXU POXU POXU POXU POXU POXU POXU POXU POXU POXU POXU POXU POXU POXU POXU POXU POXU POXU POXU POXU POXU POXU POXU POXU POXU POXU POXU POXU heikki POXU POXU POXU POXU POXU POXU POXU POXU POXU POXU POXU POXU POXU POXU POXU POXU POXU POXU POXU POXU POXU POXU POXU POXU POXU POXU POXU POXU POXU POXU POXU POXU POXU POXU POXU POXU POXU POXU POXU POXU POXU POXU POXU POXU POXU POXU POXU POXU POXU POXU POXU POXU POXU POXU POXU POXU POXU POXU POXU POXU POXU POXU POXU POXU PO-POXU POXU

vilbourgnäitä nyt tulee...Luonut: vilbourgSunnuntai 18.07.2010 02:41

Vitutuksen asteita on tunnistettavissa useita:

Lievä vitutus (lähinnä esimerkiksi auton polttoaineen vähyydestä tai savukkeiden loppumisesta johtuva)

Perusvitutus (elämäntilanteesta ja usein parisuhteesta peräisin oleva vitutuksen laji)

Keskivaikea vitutus (esimerkiksi irtisanomisen, pihtaavan puolison tai auton kolaroinnin seurausta)

Yleinen vitutus ja väsymys (YVV) ei ole vielä saanut vakinaista asemaa sairauksia listattaessa, esiintyy erityisesti kaivostyöntekijöiden, Helsingin kaupungin asematunnelissa työskentelevien ja opiskelijoiden keskuudessa. Varsinaista lääkettä sairauteen ei ole, mutta perseet olalle -tyyppisen urheilun on todettu helpottavan tuskaa; hoitamattomana saattaa johtaa jopa itsemurhaan.

Vaikea vitutus (puolison pettäessä, vaimon joutuessa raiskatuksi, auto varastetaan tai pomo vittuilee ja alentaa palkkaasi sekä edellämainittujen yhdistelmänä)

Syvävitutus (pidempään jatkuneiden vastoinkäymisten sarjan aiheuttama, vakava ja vaikeasti hoidettava tila)

Vitutus Maximus (erittäin vakava, usein viikkoja kestävä, verenkierron pysähtymiseen, hapensaannin estymiseen ja jopa aivoverenvuotoon sekä peräaukon pahaan repeytymiseen johtava tila, joka vaatii usein parantuakseen joko uutta, kaunista ja varakasta puolisoa tai lottovoittoa. Paranee joskus harvoin itsekseen ajan myötä, mutta on herkkä muuttumaan Perusvitutukseksi sekä vaikuttaa helposti myös kasvonpiirteisiin muuttamalla uhrinsa pysyvästi vittumaisen näköiseksi (ns. "vittunaama"))

Vitutus Maximus saattaa johtaa myös hengenvaaralliseksi luokiteltuun vakavaan Kyrpiintymiseen, johon ei tunneta parannuskeinoa.

Megavitutuksen multihuipennus johtaa yleensä suoraan kuolemaan (vain muutama on selvinnyt)


"Perkeleen perhanan perkeleen perkele! Helvetin perhanan perkeleen perkele!" ~Juho Kusti Paasikivi

TigerousGo Hikipedia :DDLuonut: TigerousSunnuntai 07.03.2010 14:41

Sähkeitä maailmalta
Jo yli sata lumenluojaa on pudonnut katolta tavoitellessaan Kuuta taivaalta. Kertaalleen luotua lunta ei kannata ihmisen yrittää luoda uudelleen, varoittaa Suomen katollisen kirkon edustaja. (28.2.)

Suomen miehet ovat jääneet kiinni kaikesta muusta paitsi dopingista Vancouverin kisoissa. Ruotsin kanssa on tehty salainen sopimus ruotsalaisten päästämisestä edelle kisassa kuin kisassa, paljastaa arvostettu Le Canard Canadien -päivälehti. Poikkeuksena on vain mäkihyppy, mutta siinäkin joukkue koetti parhaansa. Valitettavasti ruotsalaiset unohtivat ilmoittautua siihen. Toisilla on puvun koon kanssa ongelmia, ja kaikilla näyttää olevan liian suuret saappaat. Hikipediaalisen urakkansa pian päättyessä miesten joukkue voi vain iloita siitä, että suorat junayhteydet Siperiaan ovat nykyään muisto nekin. (21.2.)

VR pahoittelee yhtäkkiä ja tyystin ilman ennakkovaroitusta saapuneesta yllätystalvesta koituneita, jopa kuuden tunnin mittaisia viivytyksiä aikatauluissaan ja ilmoittaa pyrkivänsä palaamaan tavallisiin 0,5–1 tunnin myöhästymisiin mahdollisimman nopeasti. (21.2.)

Nigerissä on tehty sotilasvallankaappaus, ja muutenkin asiat ovat ennallaan. (21.2.)

Koko Suomen perustuksia järistyttää tällä viikolla kasvisruokagate. Koulujen lihattoman ja kalattoman päivän vastineeksi tulee onneksi myös kasvikseton päivä. Säästösyistä pohditaan useissa kunnissa myös ruoatonta kouluruokapäivää, jonka viikoittainen toteutus vaatisi vain minimaalisen kulunleikkauksen. (21.2.)

Tigerous[Ei aihetta]Luonut: TigerousKeskiviikko 01.04.2009 02:42

wikipedia-juttu

Wikipedioi itsesi, eli mene Wikipedian sivuille ja vastaa kysymyksiin klikkaamalla vasemmassa valikossa olevaa "satunnainen artikkeli" -kohtaa. JA EI SITTEN HUIJATA!!

01. Mitä pelkäät?
Amadeus I

02. Mitä ottaisit mukaasi autiolle saarelle?
René Chocat

03. Mitä haluaisit häälahjaksi?
Brysselin Grand-Place

04. Mitä palvot?
Jorma Mattinen

05. Salainen fetissisi?
Alain Marion

06. Mistä näet unta ensi yönä?
Athenagoras Ateenalainen

07. Mitä ostaisit, jos sinulla olisi varaa?
Ron Lyle

08. Mistä aiheesta kirjottaisit kirjan?
Suomi huiput – 20 hittiä, Anita Hirvosen kokoelmalevy

09. Mitä keräilet?
Varjakka

10. Mihin paras muistosi liittyy?
Live: 2 CD Collector's Edition

11. Turhin tietämäsi asia?
Luettelo NASAn avaruussukkulalennoista

12. Mistä aiheesta puhut kaikkein mieluiten?
Dragsvikin seisake

13. Minkä asian parissa tulet työskentelmään/työskentelet ammatissasi?
Libero (aikakauslehti)

14. Mikä saa sinut aina nauramaan?
Ken Ojala xD

15. Entä itkemään?
Arapaima (kala)

16. Mikä oli ensimmäinen asia, jonka näit herätessäsi?
Emil August Göldi

17. Mitä sinulla on taskuissasi?
Lohisieni

18. Mikä voisi korvata sinut ilman, että kukaan huomaisi?
Iso-Heikkilä

19. Mitkä olivat ensimmäiset sanasi?
Luettelo Saksan kenraaleista kansallissosialistisella kaudella

20. Minkä kanssa sinut tullaan hautaamaan?
Enrique Bernoldi

21. Mitä sinulla on piilossa yöpöytäsi laatikossa?
Naruskajoki

22. Mitä rakastat eniten maailmassa?
Strömsborg

23. Mistä aiheesta tekisit kappaleen euroviisuihin?
Iran (Pohjois-Ossetia-Alania)

24. Mitä näet tällä hetkellä ikkunasta?
Ateismin määritelmä

25. Mikä sinä todella olet?
Kvanttitietokone

Johannaaaa::'DLuonut: JohannaaaaLauantai 07.03.2009 22:44

Ruotsalaiset ovat niin kovia saunomaan, että he eivät tunteneet mitään lentäessään I HaNå raketillaan aurinkoon, kun taas suomalaiset vain kauhistelivat tulitikkua pakkasessa ja meinasivat paistua.

videotape<3hikipediaLuonut: videotapeTorstai 18.12.2008 17:17

Kauhajoki (ruots. Pershåle) on mukamas kaupunki Etelä-Pohojammaalla ristus. Vajaan 15 000 asukkaan Kauhajoki on tunnettu junttimaisuudestaan, uhostaan ja älyttömistä asukkaistaan. Suurimpia lähikaupunkeja ovat Seinäjoki ja Vaasa, jossa kauhajokilaiset käyvätkin ahkerasti haastamassa riitaa. Ulkopaikkakuntalaiset leimataan Kauhajoella usein mustalla silmällä tai puukolla.

Kauhajoen vaakuna esittää nuijia ja karhua. Vaakuna kertookin paljon Kauhajoesta; paikkakunnalla on useita nuijia ja myös karhuihin voi törmätä.

« Uudemmat - Vanhemmat »