IRC-Galleria

Tiituski

Tiituski

ihastui tänään

domingoMaanantai 29.01.2007 00:28

tuntuu että päivät oikein liplattaa. koulussa tullut istuttua vähäiset 4 tuntia per päivä ja nykyään ei senkään vertaa. nään jo ryppyjen kohoavan, ainakin otsan kohalle :D äitin nuorennusvoide ei tekisi pahaa. je, odotan innolla penkkaripäivää, saa läästiä naamaan aurinkopuuteria mielin määrin, mitä tummempi ja rumempi, sitäkin parempi. kunpa jokainen päivä oisi tollainen :> penkinpainajat heittää karkit yleensä eturiviin, nyt saa senkin epäkohan korjattua. alan treenaamaan vähän hauista. lentää karkit sitten varmasti takanaolijoille<3 he kun ei muuten saa mittään. ovat justiinsa niitä, jotka eivät raaski kyynärpäätekniikalla tunkea toisten ohitte tai ovat niin heiveröisiä että ruhjoutuisivat eturivin ihmismassassa. mutta tänä vuonna tänä vuonna ;)

kiinanmuurissa oli tänään kylmä. yksinkertaisia ikkunoita, eristetty jeesus-teipillä. yritys hyvä, tosin siellä kaivattaisiin ihan kokonaisvaltasta ikkunaremppaa :D sattumoisin oli lämmityskin mennyt rikki, oli suht arktiset oltavat :) pieni tuulenvire kävi sisätiloissa. ihmiset istuu toppatakeissaan ja lappaa puikoilla riisiä. hyvää oli ruoka<3 en ole ennen syönyt vermiselliä.

tartteepi hankkia singstar-karaokepeli, idolssi on kirvottanut hirveän laulu-huuman. itse kullekin. äipän koko kvartetti jämähti harkkojen jälkeen meidän olkkariin :D tv:n ääreen. aki lauloi niin hurmaavasti.

romeo ja julia -musikaali oli hirmuhyvä=) lavalta lenteli tekotimantteja, varmaan niistä juhlapuvuista.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.