IRC-Galleria

[Ei aihetta]Sunnuntai 30.11.2008 01:39

1. Listaa asioita 10 eri ihmisille, joita haluat sanoa.
2. Älä paljasta keitä he ovat.
3. Voitte kommentoida, mutta et saa vastata arvuutteluihinne. Nauttikaamme mahdollisista väärinkäsityksistä.
___________________________________________________________________

1. mä vihasin sua ala-asteella,ja sä olit mulle joskus kelju seiskallaki,mut nyt ollaan erilaisten tapahtumien kautta tutustuttu paremmin,ja en kyllä kadu ollenkaan.oot yks mun elämäni tärkeimmistä ihmisistä vaikken sitä sulle oo koskaan sanonu.sulla on ollu ny vaikeeta,mutta toivon että pystyn parhaani mukaan sua lohduttamaan ja jakamaan ilot ja surut sun kanssa.sä oot ollu mulle tosi ystävä,ja parhaani mukaan mä haluaisin olla sulle ystävä.kiitos siitä että sä oot ymmärtäny mua,ja lupasit ymmärtää.kiitti siitä että oot mun kaveri ja muista,tapahtuu mitä vaan,mä oon sun vierelläs,ja kun kerroin sulle äsken juttuja,kiitos että ymmärsit ja olit tukena.en kestäis jos mä menettäisin sut,ja jos saisin valita,kumpi meistä kuolis,valitsisin automaattisesti itteni,koska toivon sulle mahollisimman hyvää elämää,ja toivottavasti ollaan ikuisesti kavereita.

2. en oo sua hirveen kauaa tuntenu,mut silti osaan luottaa suhun 100%.sustakin on tullu yks mun elämäni tärkeimmistä henkilöistä,ja toivoisin että et koskaan poistuisi.sä ilmeisesti muutat pois kun koulu loppuu.tulee ikävä.kun puhuttiin et mikä oli ensireaktio ku mä näin sut,sanoin sulle rehellisesti et ku liikuit niitte pissiksien kans,eka sana jonka susta sanoin "taasko tuli yks pissis meijän kouluun?",mutta susta paljastuki aivan toisellainen puoli.ja kun kysyin,että mikä oli sun eka reaktio musta,vastasit"pelkäsin sua",mutta toivottavasti et pelkää mua enää.mulla ei oo susta mitään pahaa sanottavaa,ja toivon ettet koskaan lähe mun elämästä!


3. Sua mä en oo tuntenu hirveen kauaa,mut oot mulle erittäin tärkeä ihminen,ja toivoisin et näkisin sun pian.mun päähän on jääny se meijän viimeisin keskustelu yms.,olit mun kans parista asiasta samaa mieltä,josta keskusteltiin.harmi vaan ku ei keretty jutella ku tunti,suhun olis kiva tutustua enemmän,mut toivottavasti sekin asia korjaantuu,ku me muutetaa ilmeisesti sinne kesällä.mut joka tapauksessa,het eka kerta ku juttelin sun kanssa,tykästyin suhun heti,eikä se kuva oo muuttunu mihkää.muistan nii tarkasti sen viimesen keskustelun ja sen hetken,ku lähin kävelee bussii,koko se tapahtuma on mun sudämessä,ja en kyllä kadu pätkääkää et suhun tutustuin.muistan vielä senkin,et sillon oli ulkona ei kylmä,mutta ei lämminkään ilma,ja kuinka jäin ikävöimää,kju se bussi lähti.toivoisin että et vihaisi mua.

4. ollaan tunnettu lapsesta asti ja oot mulle tosi tärkee ihminen.vaikka useimmat tutut yrittää sdäätää jotaki,ja meistä liikkuu huhuja,mut siinäpähän puhuu jos niillä on nii tylsää.ollaan kaavailtu kaikkee jännää ja toivottavasti ne joskus toteutuu.oot mulle erittäin tärkee ihminen,vaikka sitä en sulle usein sano

5. sut oon tuntenu n.2 vuotta,ja olin sun kanssa samalla ala asteella pari kuukautta,ja en kyllä kadu tippaakaan että ollaan ystävystytty.kiitti siitä,ku lähit mun kanssa ostoksille ku pyysin.sun kanssa on helppo jutella,ja oot osottautunu hyväks ystäväks,et kerro asioista jota sulle kerron,ja silo ku kerroit mulle jutun nii mäkää en sua kertonu.oot mulle myös tärkee ihminen maan päällä, ja jos me muutetaan,nii tuu ihmees käymää,en oo useinkaan sulle sanonu et miten tärkee ihminen mulle oot.

6. musta tuntuu,et sun kanssa oli helppo jutella ja olla kaveri,mut nyt lähiaikoina ollaan etäännytty toisistamme ja syy tässä on minun.toivottavasti et muista minua pahalla,en minäkään muista sinua pahalla.toivottavasti välimme palautuisi taas ennalleen.

7. kiitti sulle ku oon sanu tutustua suhun paremmin,ja jos luet tätä nii tiät varmasti et puhun susta ku kerron,et oon nauranu sun vauva kuvalle tosi paljon,ja sitte ku kerran ortiin ruokalassa,puhuit sellasia asioita jotka voi ajatella 2 mielisesti.oot tosi ilonen ihminen,ja tosi tärkee mulle.toivottavasti et koskaan lähe mun elämästä pos

8. sua oon nähny joskus pienempänä,ja sen jälkee ei olla oltu hirveesti tekemisissä,mutta nyt lähiaikoina oot ollu mulle tosi iso tuki ja turva,ja joistakin asioista mistä en oo puhunu ees vanhemmille,oon sulle voinu kertoo avoimesti,kiitti ku oot ollu mun vierellä sillonku mä oon sua tarvinnu,ja toivottavasti mä voin olla sulle joskus jossaki avuks.oot myös tärkeämpiä ihmisiä maan päällä,niin sinä,kuin sun perhekki,vaikka en oo heitä tavannu,mut "suku yhistää"=)

9. sun kanssa naurettiin aina ala asteella tosi paljon ja monet tunnit on kyllä ikimuistoisia hetkiä
vaikka pari kertaa oon sulle tehny jotaki.oot myös tärkee ihminen,ja vuoden 2008 blondein henkilö.

10. sulle oon tehny hirveen paljon kaikkee jekkuja,mm piilottanu sun repun ym kaikkee kivoja juttuja.oot hirveen tärkee ja kiitti ku oot mun elämäs =)

[Ei aihetta]Lauantai 29.11.2008 02:01

Jos vihaat mua ja haluat
ampua mut
niin siitä vaan,
mutta älä ammu sydämmeen
koska sä olet siellä♥

[Ei aihetta]Perjantai 28.11.2008 01:08

Lue ensin jokainen lause ääneen ilman, että teet virheitä:

This is this cat.
This is is cat.
This is how cat.
This is to cat.
This is keep cat.
This is a cat.
This is retard cat.
This is busy cat.
This is for cat.
This is forty cat.
This is seconds cat.

Onnistuitko? HYVÄ!

Lue sitten jokaisesta lauseesta kolmas sana.

Kopioi sitten tämä omaan päiväkirjaasi.

iidalta löysinTorstai 27.11.2008 20:22

Hei eetu! Olen nyt täällä kaverin kämpillä yrittämässä itsemurhaa naapurin sedän kanssa. Meillä on tosi hauskaa, seuraavaksi viillämme ranteet aukij YRJÖÄMME POLIISIN SYLIIN. Älä ole huolissasi, terveisin tino.
P.S. olen liittynyt outoon uskonnon ryhmään


Hei Isä/Äiti! Olen nyt täällä 1.______ 2.______ 3._______kanssa. Meillä on tosi hauskaa, seuraavaksi 4._____ ja 5.______. Älä ole huolissasi, terveisin (nimesi) P.S. 6._______


1. LEMPI TV-OHJELMASI? (vain yksi!)
Huippumalli haussa- Strippiklubilla
Simpsonit- Puuhamaassa
Muumit- Hullujen huoneella
O.C.- Pornokaupassa
Gossip Girl- Keijo Koon keikalla
Serranon perhe- Baarissa x
Idols (Suomen) - Kirkossa
American Idol- Hollywoodissa
Ruma Betty- Ulkohuussissa
Salatut Elämät- Kaverin kämpillä
Jokin muu- Rehtorin kansliassa
En katso telkkaria- Kaatopaikalla

2. MILLAISTA MUSAA RAKASTAT?
Rockia- Panemassa
Hiphoppia/rappia- Vetämässä pilveä
Poppia- Kännäämässä x
Iskelmää- Yrittämässä itsemurhaa
Klassista- Lapioimassa paskaa
J-poppia tai J-rockia- Suunnittelemassa murtoa
Lastenlauluja- Vonkaamassa seksiä
Heviä- Maalaamassa pinkkejä pupuja
Jotakin muuta- Soittamassa pilapuheluita

3.ENTÄ MITÄ MUSAA ET VOI SIETÄÄ?
Rockia- Mummosi
Hiphoppia/rappia- Poika/Tyttöystäväsi
Poppia- Presidentin
Iskelmää- Kylän ainoan homon
Klassista- Kylähullun
J-poppia tai J-rockia- Koulun pahimman nörtin
Lastenlauluja- Sen paskanhajuisen luuserin
Heviä- Ihastuksesi
Jotakin muuta- Naapurin sedän

4.Nimesi alkukirjain?
A-E- Raiskaamme tuon juopon x
F-J- Vedämme kunnon kännit
K-O- aloitamme kapakkatappelun
P-T- Viillämme ranteet auki
U-Z- Menemme pelottelemaan ihmisiä
Å-Ö- Myymme hasista

5.MIKÄ LEMMIKKI SINULLA ON/JOS SINULLA EI OLE,NIIN MINKÄ TAHTOISIT?
Koira-Menemme sänkyyn x
Kissa-Nukahdamme katuojaan
Hevonen-Varastamme viinaa
Papukaija tai undulaatti- Huutelemme typeryyksiä
Jyrsijä-Kiusaamme pikkulapsia
Kala-Pakenemme FBI:ta
Matelija- Juoksentelemme ympriinsä alasti
Joku muu- Yrjöämme poliisin syliin

6.MINKÄ VÄRINEN PAITA SINULLA ON NYT?
Valkoinen- Tuon kyllä ekstaasia sinullekin
Musta- Olen raskaana
Punainen- Sillä on isot pallit
Sininen- Järjestin sinulle treffit erään pummin kanssa
Vihreä- Onko rikos lähennellä 70-vuotiasta vaaria?
Pinkki- Mun stringit hiertää persvakoa
Ruskea- Haista vittu
Joku muu- Olen liittynyt outoon uskonto ryhmään.


Kun silmiimme joutuu shampoota Head and Shoulders tai PanteneProV,
me äkkiä huuhtelemme tuon pienen pisaran pois, koska se tuntuu
epämiellyttävältä. Mutta tuo sama shampoo aiheutti aikaisemmin kipua
toisellekin eliölle, tosin kipu oli paljon voimakkaampaa. Silmiinne joutui
vain pieni pisara, sen sijaan albiino-kanin silmälle sitä kaadettiin
teelusikallisen verran. Te huuhtelitte sen pois, mutta kanilla ei ollut
mahdollisuutta hieroa tämän kirvelevän tahmean aineen pois: ensteksi
kanilta puuttuu kyynelnesteen eritys ja toisteksi hänen liikkumisensa on
estetty. Kun silmää kirvelee minuuttikin tuntuu ikuisuudelta. Shampoo
pidetään kanin silmässä kolmen viikon ajan. Joiltakin eläimiltä katkeaa
selkäranka ja kaula, kun ne yrittävät päästä karkuun.

Mainokset jatkuvasti kertovat meille, että ihmiset jotka eivät käytä astianpesuainetta Fairy, menettävät hyvin paljon (aikaa, mahdollisuuden pitää hauskaa, rahaa jne). Mutta ehkäpä juuri nämä ''epäsivistyneet'' ihmiset, heidän tietämättäkään, toimivat koe-eläinten parhaaksi: he eivät osta Fairyä ja sillä tavalla eivät kannata rottien ja marsujen pakollista ruokintaa astianpesuaineilla. Kun olette syönyt liikaa raskasta ruokaa, tunnette olonne todella pahaksi ja raskaaksi, joskus joudutte ottamaan lääkkeitä, jotka parantavat ruuansulatusta. Mutta kuvitelkaapa, jos teidän mahalaukkuunne viedään putken kautta litran Fairyä?!

Ariel -pesuaineen pakkauksessa lukee, että sitä on käytettävää suojakäsineet käsissä, koska se syövyttää käsien ihoa. Jo pelkästään tämä aiheuttaa epämiellyttävää tunnetta ja kipua. Mutta kuvitelkaapa, miltä tuntuu marsuilta, kaneilta, koirilta, kissoilta ja muilta koe-eläimiltä, kun niiltä poistetaan ylempi ihokerros hiekkapaperia apuna käyttäen ja hierotaan paljaaseen kohtaan pesuainetta. Muistelkaamme lapsuutemme, kun kaaduimme asvaltille ja vahingoitimme polvemme. Mutta silloin kukaan ei hieronut haavaan syövyttävää pesuainetta.

Vuonna 2001 Euroopan Unioni suuntasi kulkunsa tuotteiden testauksen eläimillä vähentämiseen ja vähitellen sen kokonaan lopettamiseen. Vuoteen 2013 mennessä suurin osa eläimillä testimenetelmistä kielletään.

Suomessa myytäviä kosmetiikkasarjoja, jotka eivät testaa tuotteitaan eläimillä ovat esimerkiksi kuuluisa The Body Shop ja Joe Blasco. Suomen johtavimmista sarjoista, Lumene, Nivea, Herbina ja Anytime käyttävät vaihtoehtoisia testausmenetelmiä eivätkä myöskään testaa tuotteitaan eläimillä. Kuuluisat Yves Rocher, Chanel, Clarins, IsaDora sekä Revlon eivät myöskään kannata eläin-kokeita, eivätkä myöskään testaa tuotteitaan koe-eläimillä.

Sen sijaan yritykset, jotka yhä käyttävät eläimiä tuotteiden testauksessa, ovat esimerkiksi kuuluisat Braun (Gillette Company), Procter and Gamble, Colgate-Palmolive (Ajax, Hill's Pet Nutrition, Mennen, Palmolive), Coty (Calvin Klein, Rimmel), Gillette, Johnson and Johnson, L'oréal, MaxFactor, Oral-B, Pantene ja moni muu.

Muistakaa, joka ikinen ostamanne pakkaus pesuainetta Ariel tai Tide:ä, jokainen tuubi Oral-B:tä, on turhien ja julmien eläin-testausten rahoittamista. Jos ostatte eläintestejä hyväksyvien yrityksen tuotteita, te autatte pysäyttämään ikiajoiksi pikku-veljeidemme hengityksen. Sen sijaan jos hankitte vaihtoehtoisia ja inhimillisiä testeusmenetelmiä käyttävien yritysten tuotteita, autatte vähentämään julmuutta.

Kopioi tämä päiväkirjaasi ja laita nimi alle jos olet eläinkokeita vastaan

n0nn4,ssaimi,[Randa], Likasukka, palikka, Arielle, ^tokyo^, Suuuviii, evomoi,-jennn-, -låurr , Iyashii_Hito,werkku^^, ppiiq`, LUONNEHÄRÖ , mmmm``,Ir^^, cammm-,Hänna`, nalle_buh,
mirohei, änyli, kåsss`, niinAww, saraaaa`,Jensku95, -kankku-, ^^godsmack^^, Cigu , _HeKa__,Ewssi-, Tuht0, silja], {niina}, ^^nekku, pihviseppo, 1000x, sippe82, hattivatti84,Spookymama,jillian, Napa-Nöyhtä,jeppiksen_tino,

tylsäääKeskiviikko 26.11.2008 19:581. Ensimmäinen sana, joka minusta tulee mieleen.
2. Väri, joka minua muistuttaa.
3. Kappale, joka muistuttaa minusta.
4. Millainen ruoka olisin?
5. Millainen ihmistyyppi minulle sopii parhaiten?
6. Mikä minussa on parasta?
7. Mikä minussa tekee sinut hulluksi?
8. Jos eläisin vuoden autiolla saarella, miten luulet, että selviytyisin?
9. Mitkä kuvittelet olevan viimeiset sanani?
10. Mitä mieltä olet luonteestani?
11. Mikä yhdistää meitä?/mikä on meidän juttu?
12. Olemmeko koskaan riidelleet, miksi?
13. Luotatko minuun?
14. Mitä haluaisit tehdä kanssani?
15. Mitä haluaisit sanoa minulle?
16. Mikä on paras yhteinen muistomme?
17. Huonoin puoli minussa?
18. Kopiothan tämän itsellesi, että pääsen kostamaan?

> YKSITYISELLÄ

yksärill kiitosKeskiviikko 26.11.2008 19:54

1. Mikä on oikea etunimeni? (1p)
2. Millä paikkakunnalla asun? (2p)
3. Monennellako luokalla olen? (1p)
4. Montako sisarusta minulla on? (5p)
5. Millaisessa talossa asun? (Kerrostalo, rivitalo, omakotitalo,paritalo,yms.) (4p)
6. Onko minulla lemmikkejä? (3p)
7. Mitä inhoan kovasti? (2p)
8. Olenko ihastunut johonkuhun? (4p)
9. Seurustelenko jonkun kanssa? (1p)
10. Mitä harrastan? (3p)
11. Minkä väriset silmäni ovat? (4p)
12. Onko minulla lävistyksiä? Missä? (2p)
13. Onko minulla OLLUT lävistyksiä (missä)?
14. Minkälaisesta musiikista pidän? (1p)
15. Millaisista elokuvista pidän? (1p)
16. Mikä on toinen nimeni? (2p)

[Ei aihetta]Maanantai 24.11.2008 16:59

Joko olen irc-galleriassa kaverilistallasi?
Jos olen, niin haluaisitko ilmoittaa siitä minulle?
Katso kuinka monen kaverilistalla olet.

Kun olet lukenut tämän, niin lisääthän omaan blogiisi.