IRC-Galleria

b.y. Mira RinneTiistai 30.09.2008 02:38

tekijän oikeudet omistaa: Audrey-Marisol

"Is there a God?"Ihmiset kyselee ett mihnä se Jumala o, tuskin sellaasta ees on olemas ku antaa taas tälläästäki tapahtua.
Sitte ku asiat rullaa hyvi niin me ei muisteta ees koko Jumalaa olevan, saati sitte kiittää vaikka ees
ett kiitti ku sain elää tänki päivän. Me kyllä muistetaan mahottoman hyvi syyllistää Jumalaa ku Sitä
on nii mukava syytellä kaikesta jos ja kun jotai ikävää tapahtuu.
Ja onko se tosissaan Jumalan vika ku jotain tälläästä pääsee tapahtuhu, tai ku on sotia,
nälänhätää, tsunameja yms. Eiköhän me ihan ite olla suurin osa niistä ikävistä asioista
aiheutettuki, esim. Venäjällä ollaan joko mahottoman rikkaita tai äärimmäisen köyhiä,
välimuodos olevia ihmisiä on harva. Mistä sekin johtuu? Oisko, jälleen kerran, se ett me
ihmiset ollahan niin hemmetin itsekkäitä kusipäitä ett mielummin ollahan ite mahottoman
rikkaita eikä niin ett oltas ihan normituloosia että jotkut toisekki sais sitä moneya elääksensä.
Tai esim. uskonnonsodat, niistä puhutaha uskonnonsotina mut missään Koraanissa, Raamatussa
tai muussakaa Jumala ei kehota siihen ett menkää ja tappakaa kaikki "vääräuskooset".
Pikemminki Jumala käskee rakastaa _kaikkia_. Silti jaksetaan väittää niitä uskonnonsodiks
vaikka oikee syy löytyy ihmisistä, halusta näyttää kuka on oikees ja kuka vääräs.
Enivei, me syytetähä Jumalaa pahasta -Sekö sen pahan olon on meille aiheuttanu? I don't think so.
Me ihmiset ei sokeina nähä ett Jumalan tahto meitä kohtaa on pelkästää hyvä ja Se rakastaa meitä
ihan näääääääääääääääääin palio, siks Se meiät on luonukki. Ja koska se rakastaa meitä nii se o
jakanu vähä vinkkejäki mm. siitä ett miten ois kiva olla.
Mä ite (niinku varmaa tiiätteki) oon uskos ja onnelline siitä (jaksaa taistellakki ku o joku kenen kans
taistella ja syy miks ees taistella). Ja se on meiän jokaasen _oma_ valinta ett mitä me elämällemme
tehään, jokasen _oma_ päätös uskoa tai olla uskomatta.
Mut huolimatta siitä mihi me uskotaan vai uskotaanko mihinkää nii veikkaanpa ett moni allekirjoottaa
mun kans sen ett jos jokasen elämäs tulis ilmi ne tutut kohat "rakasta läheistäs niinku itteäs" tai "sen
minkä tahot sulle tehtävän tee se toisille" nii tää maailma vois jopa olla paikka mis jaksais elääkki.

taas näi..Lauantai 27.09.2008 16:02

no joo elikkä ronny siirrettiin tänään aamu yöllä tampereelle sairaalaa.ne lähti vaasasta 6 aamula ja nytte ne on siellä tampereella,ja roni leikataan nytte uudestaa siitä kädestä ja leikkaus kestää arviolta 10 tuntia.Toivotaan että kaikki menee hyvin.
joo,elikkä justii nytte ku on jollaki tapaa sulattanu sen asian että ronny on sairaalassa ja että se viedään huomena tampereelle niin enköhän mä saanu kuulla että kaverilla on todettu jonkunnäkönen syöpäkasvain,joka on todella harvinainen silläkin tasolla että se ei leviä.ne on leikannu siltä keuhkoista neljäsosan pois,ja siinä se kasvainkin vissii lähti.Mut mun mielestä aika myöhään ne sen huomas,ku jo 6 viikkoa ollu sairaalassa.Sano että se tosi kipeä.Lääkärin mukaan tuo on erittäin harvinainen, ja vaan 30 koko maailmassa on sairastunut tuohon tautiin,ja kaverini on ensimmäinen suomessa.Hänestä tehään jonkunnäkönen juttu lääkäri lehteen,että jos jollakin on samoja oireita niin tietäävät tästäkin sairaudesta.Nimeä en tähän laita sen takia,koska hänen äitinsä on toivonut lääkäri lehteenkin nimettömänä kirjoitettavaa juttua.. KATOTAAN VAAN MITÄ KUULEN SEURAAVAN PUOLEN TUNNIN PÄÄSTÄ,TAI MISSÄ MÄÄ EES OON SILLO,KU NYTTE NÄYTTÄÄ SILTÄ ETTÄ KU YKS JUTTU SELVIÄÄ TOINEN ALKAA JA KOLMAS ON ALKAMAISILLAAN.KYLLÄ TÄSSÄ ON VAAN KESTÄMISTÄ,TIIÄ VAAN KUINKA KAUAN KESTÄN ENÄÄ.

kaikki menee päi seinääPerjantai 26.09.2008 21:58

joo elikkä pääsin itte keskiviikkona pois sairaalasta,ja kuinka ollakkaan nii veli ajo torstaina kolarin.siltä murtu käsi ja jalka ja se leikattiin eilen yöllä vaasan sairaalassa,mutta sen käestä on mennyt hermot,ja siks se siirretään huomenna tampereelle..katotaa meenkö kans sinne tampereelle mukaan ja mietin ny täl hetkellä että jos jumala on olemassa nii miks v***s se sallii kaiken tän paskan että ku toisesta ongelmasta pääsee nii toisee takertuu...näi meillä,kuis teillä?Nii ja roni itki siel vaasas ku se muisti mitä martin oli sille sanonu:"muista roni,vaikka meet minne nii mää oon sun kans"

[Ei aihetta]Torstai 25.09.2008 14:24

Kun luet tämän viestin, vietä muutaman minuutin hiljaisuus heille, ketkä menehtyivät Kauhajoen ampumakohtauksessa. Kun olet viettänyt hiljaisuutta, kopioi tämä viesti ja lisää se omaan päiväkirjaasi.
Menehtyneet ansaitsevat hiljaisuuden.

I can`t understans anythink like thisTorstai 25.09.2008 02:22Pieni amerikkalaislahko iloitsee Kauhajoen koulusurmista

Julkaistu: 19:52

helsingin sanomat

Pieni amerikkalainen ääriliike iloitsee Kauhajoen koulusurmista. Kansaslainen Westboron baptistikirkko lähetti tiistaina tiedotteen, jonka otsikko on "Jumala vihaa Suomea! Jumalalle kiitos yhdeksästä kuolleesta Kauhajoella!".

Liikkeen jäsenet aikovat tulla Suomeen osoittamaan mieltään Kauhajoen uhrien hautajaisiin.

Westboron baptistikirkon mukaan surmat ovat rangaistus vihaiselta Jumalalta, koska Suomi on "hylännyt Jumalan ja valinnut homot".

Liikkeen mukaan "Jumala lähetti ampujan rangaistukseksi Suomen synneistä".

Liike lähetti samanlaisen tiedotteen myös Jokelan koulusurmien jälkeen. Se on iloinnut myös muun muassa Kaakkois-Aasian tuhoisasta tsunamista.

Noin sadan hengen lahko tunnetaan äärivanhoillisista ja radikaaleista näkemyksistään ja erityisesti avoimen vihamielisestä suhtautumisesta homoihin. Se tunnetaan Yhdysvalloissa mielenosoituksista, joiden viesti on, että Jumala vihaa Amerikkaa.

Ryhmän jäsenet, joista suurin osa on liikkeen perustajan sukulaisia, käyvät häiriköimässä muun muassa sotilaiden hautajaisissa.

Liikkeen mukaan armeija on Yhdysvalloissa epäjumalan asemassa.

Viime vuonna Westboron baptistikirkko tuomittiin maksamaan seitsemän miljoonan euron vahingonkorvaukset Irakissa surmansa saaneen sotilaan omaisille, koska sen jäsenet häiriköivät osoittamalla mieltään sotilaan hautajaisissa.

[Ei aihetta]Torstai 25.09.2008 02:19

R.I.P Kauhajoen ammuskelijan uhrien ja loukkaatuneiden vuoksi laita nimesi perään, ja laita kiertämään, jos välität. otamme osaa! kaisa,satu, janne,miska, jaska, emmi, aleksi, niina,taru,terhi, lauri, henri,ville, maria, otto,jesper, annika,elisa,tytti ,outi,sandra,iina,nea,nelli,Riina,teemu,Niilo,kalle, Anne, Sonja, Sanna, Suvi, Fiia-Liisa,Riina2, Juuso, Fiia, Veli-Matti,Jussi, Tiina, Valtteri, Harri, Mira,krista, Jenna,Henna, Eeva,Jonna,Vuokko, Laura, Annika, Ida,Tino

sairaala....Torstai 25.09.2008 00:22

tulin jälleen sairaalaan,ja heti kun tulin,sain spiiraa,ja sen jälkeen menin odottamaan.Sitten tuli verikokeiden ottaja,ja kun verikokeet oli otettu,jouduin menemään röntgeniin.Kun tulin röntgenistä,odotin hetken,ja lääkäri tuli taas kuuntelemaan keuhkoni, ja sanoi että sun keuhkot ei kuulosta todellakaan normaalilta, ja käski mennä taas odottamaan.Odotin taas noin puoli tuntia, ja sen jälkeen lääkäri kuunteli taas keuhkoni, ja antoi spiiraa,ja sanoi että röntgenkuvat oli ihan hyvät.No onko vaikea arvata mitä sitte..sain odottaa taas sellaset puoli tuntia,ja kun puoli tuntia oli mennyt hoitaja antoi mulle kortisoonia,ja sanoi että joudun sisälle sairaalaan,kun äänet keuhkoissa on niin ihmeelliset.Kun olin ottanut kortisoonin, hoitaja pyysi mua odottamaan vielä hetken,että ne saa osastolla kaikki valmiiksi.odotin noin vartin ja lääkäri haki mut osastolle.Kun olin osastolla, vaihdoin vaatteet,söin,ja sitten hoitaja tuli antamaan spiiraa,ja laittoi sellasen jutun sormeen,joka seuraa sykettä ja veren happi-pitoisuutta.Meni sellasen puoli toista tuntia,ja hoitaja tuli ottamaan musta nieluviljelyn,että onko mulla joku bakteeri kurkussa,joka aiheuttaa mun keuhkoille tän paskan.
Ei toi spiira taaskaan oikee auttanu,taas vinkuu keuhkot.Nyt alkaa tympäsee ku nuo lääkkeet ei toimi, ja syke on korkea.toivotaan että tää tästä.nyt katon idolsia ja vuorossa on rovaniemen koe laulut, ja näkyihän sielä tuttukin.Ville Mäkipelto,ja harmikseni ei hänen laulua näytetty tv:tä.Melkein heti kun idols oli loppu,tuli Roni ja Toni käymää.Aluksi oli tosi kiva ku ne kävi,mutta roni rupes tapansa mukaan pelleilemäänn niin että hävetti.Onneksi eivät olleet kauaa.Nyt oon taas viis tuntia makoillu sängyssä,ku on niin paska olo,että ei huvita liikkuakkaa.nyt vaan ootan että jasmi tuo mulle puhelinmen,että saa edes jotankin ajan kulumaan.katon dexterii ja lääkäri tuli sanomaan että saan taas spiiraa klo. 01.00.ja sanoi että keuhkoni äänten perusteella on epävarmaa,millon pääsen pois.Nää 7 tuntia,mitä oon nyt makoillut tässä paikallani tuntii iäisyydeltä.Huomenna ootan että lääkäri tulee siinä 9-11 aikoihin,ja luultavasti silloin saan tietää mitä seuraavaksi.Mun sykekkin huitelee tuossa 150 paikkeilla,ja on aika ihmeellinen olo, mut ei auta ku oottaa aamuun että lääkäri tulee.
2.PÄIVÄ

noniin heräsin tänään klo.7. ja melkeen heti sen jälkeen tuli hoitaja,joka otti pef mittaukset,antoi spiiraa, ja antoi vaatteet ja menin suihkuun.Kun tulin suihkusta,söin aamupalaa ja sain taas spiiraa.Kun olin saanut spiiran laitoin elokuvan pyörimään.noin tunnin elokuvaa katseltuani lääkäri tuli, ja ihmetteli että keuhkoni vinkuu vaikka olin saanut aamulla jo kaksi kertaa spiiraa.hän sanoi että spiira hoitoa täytyisi tehostaa,ja lupasi tuoda taas kortisonia.Kello on 10 yli 3,ja oon kattonu nytte 3 elokuvaa,ja sain spiiraa, ja pian täytyy taas puhaltaa pef-mittaukset.Mua tympäsee se, kun en saa lähtee omasta huoneesta minnekkää infektioriskin takia.edelleen on mulla pulssi korkea,justiin tällä hetkellä 131.Taas mun henkeä ahistaa,ja pian soitan hoitajan antamaan spiiraa.


3.PÄIVÄ

heräsin tänään 7 aikaan kun musta otettiin verikokeet,ja annettiin spiiraa.sen jälkeen meni ½ tuntia niin sain spiiran.ja vaikka sain yöllä kerran,ja aamulla 2 kertaa spiiraa,keuhkoni vinkuu yhä.nyt ootan lääkäriä,tai uutta spiiraa.No,lääkäri kävi ja ihmetteli että keuhko tvinkuu yhä, vaikka hoitoa on tehostettu.sain taas kortisoonia suun kautta,ja jos se ei auta,mulle annetaan kortisoonia suoraan suoneen.käväisin äsken ulkona ja melkein heti kun tulin takaisin sisälle,sain adrenaliiniä,joka ei auttanut ollenkaan,ja hetki sen jälkeen sain kauhean kohtauksen.mulle tuotiin happi naamari, ja annettiin spiiraa.HOitaja ilmoitti keskustelleensa lääkärin kanssa ja he olivat tulleet siihen tulokseen että mulle pistetään kanyyli,ja annetaan suoraan suoneen kortisoonia.Yö hoitaja tuli antamaan mulle spiiraa,sen jälkeen happea, ja sitten hän antoi kortisonin suoraan suoneen.

jatkuu
+

voi että mua tympäseeeTorstai 18.09.2008 15:00

joo oon taas kipee keuhkoista,ja henkeeki saa justii sen verran että happi loppuu.Eilen kävin lääkärissä ne olis ottanu mut sisäle sairaalaa mutta me ootettii 3 tuntii ja se lääkäri ei tullukkaa niin sanottiin että mä tuun takas aamulla..nytten oon menossa uudelleen sinne sairaalaan,ja katotaan että mitäs ne nytte tekee.Mulla jäi matikan koe tekemättä ja jos joudun sisälle niin jää bilsanki koe.
Ja jos joudun sisälle nin toivottavasti en joutuis olemaan siellä kauaa.Ja varmaan kulutan siellä sit aikaa kokeisiin lukemalla yms.no,toivotaan että kaikki kääntyis parhain päin.

friends...Torstai 18.09.2008 00:48

KAVERIT: Eivät koskaan pyydä ruokaa.
TOSIYSTÄVÄT: Ovat syy siihen ettei sinulla ole ruokaa.

KAVERIT: Eivät kutsu vanhempiasi nimellä tai muutenkaan puhu heille
TOSIYSTÄVÄT: Kutsuvat vanhempiasi etunimillä

KAVERIT: Auttavat sinut ulos vankilasta ja kertovat että mitä teit oli väärin
TOSIYSTÄVÄT: Istuvat vieressäsi ja sanovat "Hitsi...Homma kusi...Mut hitto se oli hauskaa!"

KAVERIT: Eivät ole koskaan nähneet sinun itkevän
TOSIYSTÄVÄT: Itkevät kanssasi

KAVERIT: Lainaavat tavaroitasi pariksi päiväksi ja palauttavat sitten.
TOSIYSTÄVÄT: Pitävät tavaroitasi niin kauan että unohtavat niiden olevan sinun.

KAVERIT: Tietävät muutamia asioita sinusta
TOSIYSTÄVÄT: Voisivat kirjoittaa kirjan sinun elämäsi yksityiskohdista

KAVERIT: Jättävät sinut yksin jos muutkin tekevät niin
TOSIYSTÄVÄT: Haistattavat paskat muille eivätkä koskaan jätä sinua

KAVERIT: Koputtavat oveesi
TOSIYSTÄVÄT: Kävelevät suoraan sisään ja lösähtävät sohvalle

KAVERIT: Ovat hetkellisiä
TOSIYSTÄVÄT: Kestävät läpi koko elämän

KAVERIT: Vievät drinkkisi pois kun luulevat sinun ottaneen tarpeeksi
TOSIYSTÄVÄT: Katsovat sinun vaappuvan puolelta toiselle ja sanovat "Beibi juo loputkin siitä ei
heitetä mitään hukkaan"

KAVERIT: Puhuvat pahaa ihmisestä joka puhuu pahaa sinusta
TOSIYSTÄVÄT: Laittavat pahanpuhujille jauhot suuhun

KAVERIT: Kertovat vaatteiden sopivan sinulle
TOSIYSTÄVÄT: Kertovat, että näytät norsulta, joka on kääriytynyt makkarankuoreen