IRC-Galleria

:PMaanantai 22.12.2008 13:28

Näppäimistö


Näppäimistö on väline jonka avulla tietokoneen käyttäjät voivat kommunikoida ulkoisen maailman kautta. Tietokoneen käyttäjän näppäimistö sisältää usein runsaasti eri ravintoaineita, kuten nuudeleita ja spermaa. Näppäimistön on kuitenkin viime aikoina korvannut hiiri, vapahtajamme Microsoftin ansiosta joka varasti Applelta keksi kyseisen laitteen.

Nykyään tapaa harvoja ehjiä näppäimistöjä, sillä ainakin jokaisesta näppäimistöstä puttuu näppäimiä, ainakin liikaa painettuna näppäimet Ctrl, Alt ja Delete...
Ehdotus näppäimistöjen tulevaisuudesta

Ystävällisenä vihjeenä niille fiksuille ja rikkaille nörteille, jotka päättävät tietokoneasioista; Minulla on ehdotus, jonka toteuttaminen todennäköisesti tekisi teistä erittäin rikkaita.

Tehkää halpa näppäimistö, jossa ei ole Windows näppäintä, CAPS LOCKia, Scroll lockia, eikä muita turhia nappuloita, joita ei koskaan käytetä ja jotka ovat vain kiusan takia. Älkää myöskään laittako siihen mitään "tästä pääset suoraan internettiin" -nappulaa, koska jokainen meistä osaa käynnistää kuvakkeen ja internetin ilmankin. Siis erittäin karsittu näppäimistö. Ja kun siinä on vähemmän nappeja, sen tekeminen olisi hieman halvempaa, jolloin voisitte pitää niillä hieman alhaisempaa hintaa, kuin mitä turhia ja kiusallisia nappuloita näppäimistöön käyttäjiä kiusaamaan asettelevat kilpailijanne. Kun alkaisitte tekemään tälläisiä, vanhukset, tavalliset ihmiset ja nörtit alkaisivat ostamaan niitä nopeammin kuin mitä kykenisitte valmistamaan niitä!


Näppäimet, jotka ihmiset haluaisivat

* Mikä tahansa näppäin
* Tilt-näppäin
* BSOD-näppäin
* Läpäise peli heti -näppäin
* Päästä piip-ääni -näppäin
* Avaa IRC -näppäin
* Sex pics -näppäin

Hikipedian vandalisoimiseen ja Mesettämiseen käytettävä Teinixnäppis
Katso myös

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.