IRC-Galleria

Lauantai-iltaa kaikille!Sunnuntai 13.05.2012 02:15

Mökillä saunoessani totesin jälleen kerran, että sauna on paras paikka maan päällä. Sitten kun joskus rakennan itselleni taloa, en rakenna olohuonetta ollenkaan, vaan teen sen tilalle valtavan saunan.

Pitkin elämääni olen haaveillut omasta savusaunasta, ja suunnitelmissa olikin sellainen mökille rakentaa, mutta eihän siitä mitään tule, ikävä kyllä. Ehkä sitten joskus sellaisenkin saan, mutta tuolle mökkitontille sitä ei voi rakentaa, sillä vaikka sen takisikin "ilman lupia", se olisi silti mahdoton rakentaa tuonne. Tympeää.

Ilahduttavaa on myös käydä jääkylmässä järvivedessä uimassa. Parhaimpia tuntemuksia elämässä on uiminen kylmässä vedessä, tai tulikuumassa saunassa kylmän veden kaataminen päälleen. Vaihtoehtoisesti myös kuuman saunan jälkeen kylmässä ulkoilmassa on ihanaa olla, ja kaataa päälleen kuumaa vettä. En tiedä, mistä se johtuu, mutta se tuntuu kivana kihelmöintinä ympäri kehoa.

Tympeintä saunaillassa olikin vain se, että join tölkillisen Coca Cola Vanillaa, joka on sinänsä hyvää limsaa, mutta tölkistä ei saa panttia. Sääh.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.