IRC-Galleria

Valkoinenhai

Valkoinenhai

[kirjoita tähän turha muka-syvällinen viesti]

Kyrsii...Keskiviikko 13.08.2008 00:49

Jostain syystä mua kyrsii. Ehkä tää ilta saa mut vaan raastamaan hiuksia päästäni... Ärsyttää kans noi lukkareiden teot. Kauheeta vonksausta ja rassausta. Ja kompailua...

Ensimmäinen koulupäivä oli ihan mukava. "Luokka" vaikutti ensisilmäyksellä ihan mukavalta ja fiksulta, maikat vaikuttti rennoilta ja opiskeluympäristö on tosi siisti ja hieno.
Ei siis sinäänsä mitään valittamista. Lounas oli kyllä hyvän makuinen, salaattipöytä oli tosi hyvä! :-D

En kyllä jaksaisi hirveesti ajatella koulua. On tähdellisempiäkin asioita. Ensinnäkin haluaisin kouluttaa itseäni. Haluan olla parempi ihminen. Mussa on nimittäin niin paljon inhottavia ja rumia puolia, lähinnä persoonassa ja toimintatavoissa, että olisi jo aika niitä muuttaa. En rupea niitä ainakaan nyt listaamaan, ehkäpä sitten myöhemmin...
Toiseksi haluan keskittyä rakkaimpiin kavereihini; Protukavereihin, joista toivon saavani ystäviä. Kirjeystävääni, sekä kuviskavereihini, sekä pariin muuhunkin ystävään. Heihin haluan panostaa.

Oli muuten ihana sää tänään. Martsarissa on todella kaunista kesällä. Siellä on ihana käydä koulua, kun se on niin viihtyisä ja kaunis ympäristö.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.