IRC-Galleria

Valkoinenhai

Valkoinenhai

[kirjoita tähän turha muka-syvällinen viesti]
Tänään oli meidän koulussa se "nasutus". Meidät pistettiin ensinnäkin pukeutumaan ja oli kyllä hauskaa katsella norsuiksi, spugeiksi, supersankareiksi ja munkeiksi pukeutuneita ihmisiä. Plussaa ehdottomasti niille pojille, jotka oli pukeutuneet hoitsuiksi ja kissanaisiksi! Olitte kyllä sellaisia päivän piristäjiä, ETTÄ! XDD

Meidät pistettiin vannomaan vala. En kyllä enää muista mitä meidät pistettiin vannomaan, mutta se ainakin, ettei me olla abien alaisia, vaan parhaiden kakkosten. Heh.

Viimeinen tunti vietettiin salissa. Kakkoset oli järjestäny hienon juhlan meille, missä oli kaikkia hauskoja kilpailuita ja tehtäviä. Palkintoja voitti ja sai kyllä naurettua hyvin!
Abit yritti pilata kakkosten järjestämää ohjelmaa hyppimällä lavalle ja sabotoimalla kisoja, joissa kakkoset oli mukana. Kakkoset mollasia abeja ja abit mollasi kakkosia. Hauskaa katseltavaa! X''DD

Tästä päättelin, että molemmat kävivät selvästi taistelua uusien tulokkaiden, siis meidän ykkösten, uskollisuudesta. Ollakko isojen abien palvelijoita vai kakkosten?
Tulin aluksi siihen tulokseen, että kääntyisin abien puoleen, koska ne ovat vanhempia, "kypsempiä" ja "fiksuja". Sitten päädyin siihen lopputulokseen, että menisinkin kakkosten puolelle, sillä tulevana vuonna HE olisivat MEIDÄN "kiusattavinnamme". Uskollisina ja kiltteinä palvelijoina, vihanpito ei olisi suurta ja abit jättäisivät rauhaan.

Bussissa tuli kauhean kuuma spurgu-vaatteissa. Meinasin oksentaa, kun oli niin hiostavaa. Sympatiaa, kiitos.
Huomenna koulukuvaus...

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.