IRC-Galleria

Valkoinenhai

Valkoinenhai

[kirjoita tähän turha muka-syvällinen viesti]
Pitäisi kai luvata jokin uuden vuoden lupaus, mutta ei oikein osaa päättää mitä lupaisi. On niin paljon kaikkea, mitä pitäisi itsessään kehittää ja parantaa.
Mitä haluaisin ainakin itsessäni parantaa on se, etten olisi niin kateellinen ihmisille. Toiseksi pitkävihaisuuteni. Kolmanneksi temperamenttisuuteni. Neljänneksi malttamattomuuteni. Ja viidenneksi se, etten jaksa olla kiitollinen ja onnellinen siitä, mitä minulla on, vaan jaksan aina vain valittaa.

Todellakin. On paljon ihmisiä, joilla menee paljon huonommin kuin minulla. Pitäisi asennoitua oikein. Siten, että minulla on kaikki hyvin, ja asiat sujuvat ja järjestyvät omalla painollaan. Ja ehkäpä se hiljalleen järjestyykin. Kunhan nyt ei vain satu mitään, mikä ajaa mut taas pohjamutiin.
Siinäkin pitäisi parantaa itseäni. Pienikin poikkipuolinen tapahtuma saa mut hirveän masentuneeksi.

Kerroinko jo mitä sain joululahjaksi? No, ei teitä kumminkaan kiinnosta, niin jätän sen kertomatta :D
Oli kuitenkin ihan kiva joulu. Mitä nyt sain kauhean angstikohtauksen joulupäivänä. En jaksa sellasta enää, kun ei oo mitään syytäkään!

Jospa siis olen hiljaa, ja lopetan valittamisen. Piste. Ei ole mitään hyvää syytä. Kuten edellisessä vietissäkin luki, it's all in my head.

Pitäisi yrittää joskus saada noita uusia kuvia tänne... Toinen skannattava kuva on jo valmis, kaksi muuta vielä työn alla...

Jes, Kossu tulee mun kaa shoppaileen huomenna ;D

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.