IRC-Galleria

Valkoinenhai

Valkoinenhai

[kirjoita tähän turha muka-syvällinen viesti]

Kossu pakotti kirjottamaan X'DDTiistai 20.01.2009 23:05

Ensin Kossu Tribute:

Ah, sinä ihanainen, mahtava, kaunis ja älykäs ihminen! Miten voisinkaan elää ilman sinua! Kuvitelkaa nyt niitä hiljaisia hetkiä bussipysäkillä, kaupungilla, koulun tai elokuvateatterin penkillä... Mutta ei, sinä tuot valon elämääni! Olet elämäni valo ja ylpeys, ja kahvini kerma! Äänesi, olemuksesi ja eleesi tuovat elämääni mielekkyyttä, iloa ja naurua. Mitä tekisinkään ilman sinua?
Ah, nuo jalot puheesi ihmisyydestä. Ah, tuo aurinkoinen hymysi. Ah, tuo koko täydellinen olemuksesi!
OLET NIIN IHANA!!!!!1 <3333333333333333333333333333333333333

Näin. Kossu saa nyt kauhean kohtauksen, kun lukee tämän. Mutta mitäpäs pyysi X'DD
No, järkitekstiäkin voisi yrittää saada aikaan...

Menen huomenna katsomaan Twilightin uudelleen. Ja nyt siis (oikeasti) menen seuran, en elokuvan takia u___u Sofkin ja Mily-chanin kanssa menen sitä katsomaan <33 Dium dium, siitä tulee mukavaa.
Hieman yliarvostettu/hehkutettu leffahan tuo on, mutta kyllä nyt tälläinen pikkuernu( jolta puuttuu romantiikka elämästään) menee sen uudelleenkin katsomaan.

Bongasin uuden animen, nättiä jälkeä. Viitsisiköhän katsoa. Plussana se, että siinä on tuota yuria. Ei olla mitään ällömassayaoifriikkejä, hyi >____<''
Tässäpä sen Openingiin linkki --> http://www.youtube.com/watch?v=gUPV4m-jABg
Hmm, kohta on Tracon :33
Ja koeviikko myös, nyäääh =____=''' Pitää alkaa lukemaan keskiviikkona taikka torstaina viimeistään.
Yritän tässä kaiken tohinan keskellä etsiä myös kesätöitä. Eipä tule mitään, kun kaikkialla pitää olla 18 vuotias, ja olla kokemusta. Hoh hoijaa, ikärasismia.

Mulla taitaa olla jokin ihmeellinen kapinavaihe kotia/vanhempia vastaan. Rupee aina ärsyttämään kun tulee kotiin. Ja olen aina omassa huoneessani. Äiti ei puhu mulle erityisemmin. Ei ainakaan samalla tavalla kuin ennen. Tuntuu ettei kotona ole oikein ketään.
Onneksi on paljon ystäviä. Olen myös ihan oikeasti kiitollinen uusista kavereista, joita olen saanut koulusta. Toivon, että heistä tulisi hyviä ystäviä minulle, jotka tukisivat tarpeen tullen, eivätkä puukottaisi selkään.
:-)

Mutta nyt suihQn.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.