IRC-Galleria

Valkoinenhai

Valkoinenhai

[kirjoita tähän turha muka-syvällinen viesti]
Heräsin tänä aamuna, ja mulla oli fiilis, että nyt ei tänä päivänä mene kaikki ihan putkeen. Mutta olinpas taas kerran väärässä, kun kävipäs sillä tavalla, että menin Noe-chanin ja Riinuliinin kanssa katsomaan Madagascaria (siis kakkosta)! X'DD

Oli kyllä siis todella hauska leffa, ja tosi onnistunut kakkososaksi! Siinä kyllä naurettiin ihan vääränä; pienet säikky, eikä saanu katselurauhaa, ja yks vanhempikin ärisi meille, että olkaa hiljempaa, että elokuvissa ei saa puhua. No voi lol ;DD
Haluan tuon kyllä ehdottomasti DVD:lle! Oli sen verran onnistunut leffa. Ja kun olen tälläinen omistushaluinen keräilijä, niin pakkohan se on saada ykkös osaa täydentämään.

Ääh, haluan myös EoEn! Ja Fumoffut! Ja TSR:ät! Mutta TSR:ää ei saa aluekoodi 2:lle ;___;
Ja kaikki lukijat ymmärtää taas. Voi minua.

Huoh, vaikka nyt onkin hemmetin hyvä fiilis, niin silti jokin vaivaa taustalla. Ei se mitenkään kouluhommiin liity (vaikka kokeet onkin menny vähän penkinalle), tai kotiin tai kavereihin. Tai no hmm, ehkä se liittyy kavereihin. Tai siis kaveriin. Jos se sellaiseksi luokitellaan.

Kerroinko jo, että unelmat ovat petollisia? Unelmoit ensin, ja luulet sen toteutuvan. Mutta sitten totuus iskee vasten kasvoja, ja unelma hajoaa tuhansiksi palasiksi. Ja sen jälkeen toivoo, ettei voisi enää koskaan unelmoida.
On vähän sellainen fiilis tuolla taustalla.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.