IRC-Galleria

Harvinaisen hämärä(luontoinen) päivä tämä tänään.. Ensin aamusella ylösnouseminen tuntuu siltä että päällä olisi viistonnia märkiä villasukkia, ja sitten bussiin rynnätessä on niskassa kaatosade. Bussissa naama kuntoon, ja junaan päästessä olisi ollut mukava kuunnella jotakin musiikintapaista mutta kas, 15sekuntia kuulokkeissa soi kunnes *zwam* akku loppui.
Heräsin kaiketi todellisuudessa vasta, kun Heidineiti asteli ekalla oppituntisella luokkaan sisään ja naurahti: "sori et oon myöhässä! 8))) "
Ruotsin tuntisella kuuntelu meni päin kuramattoja, ja aivokapasiteetti ei edes melkein riittänyt tänä nimenomaisena päivänä matematisointiin.
Koulusta pois (lopulta) päästessä sain kuitenkin sittemmin viimeinkin ajan ajo-kirjalliseen! jotain hyödyllistä sentään tapahtui...
Lähdinpä kotiin.. ja ensimmäiset kaksi linjuria meni ohitse jo myyrmäessä. Sitten seuraavaksi junanen, kunnes kannelmäessä jälleen seuraava bussi. Reippaana teen ruotsin portfoliota pysäkillä odotellen uutta bussintapaista, kun taas jo semmoinen menee *vromm* ohi nokan. muutama kulkuneuvon menetys päivässä pitää hilpeyden loitolla.
Kotona ei tavaraiset käsissä pysy, ja kadotin ruotsin yo-vihon - pöydän alle.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.