IRC-Galleria

63Lauantai 10.03.2007 01:52

Melko legendaarinen päivä taas... jos tällä päivällä olis joku nimi perjantain lisäks ..ni se olis Nuolukivi... mun naama tekee jonkunsortin räjähtämisliikkeen koska se on harjoittanu ihan liikaa ja vähän päälle semmosta juttua kun hymyily sekä nauru. Voi koituu mun kohtaloksi moinen.. Mut tänään opin myös taas jotakin uutta....kannattaa muistaa tämmösiä juttuja jos haluaa vähän jotain merkitystä tai jännitystä elämälleen joskus:

1. Osta nuolukivi (kokoa pieni), laita se mikroon, seuraavaksi puraise, räjäytä naama.
2. Osta jälleen nuolukivi (kokoa semmoinen joka juuri mahtuu suuhun), kerro joku soma tarina kivi suussasi...aiheuta hämmennystä ohikulkijoille puhumalla näille (kivi yhä suussasi), laita kivi poskeen...jolloin et enää saa sitä pois ja hampaat tippuu...
3. Osta nuolukivi ja yritä saada sen sisäinen kauneus esiin raaputtamalla ja hakkaamalla sitä avaimella...todennäköisimmin mitään ei tapahdu, joten heitä se saman tien seinään tai maahan pariin otteeseen.. poimi paras pala maasta ja pistä takaisin suuhun.
4. Osta nuolukivi (kokoa nyrkki)...aammm.. järkevintä olisi pistää se suuhun, mutta jos nyt tämä ei muka onnistu niin sitten nimensä veroisesti nauti sen mauttomuudesta ja nuole kiveä kunnes se (ehkä) vaihtaa väriä........... ja mikä parasta, alkaa maistua appelsiinilta.
5. Älä osta nuolukiveä.
(0,17senttiä kappale)
(tai 3euroa)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.