IRC-Galleria

Walp

Walp

Maanantai, taas aivan liian aikaisin saapuu, kai. On liian helppoo olla onnellinen, minä tiedän kyllä sen...

Walpin Diaryjoulukalendar TwÃ… 16Torstai 17.12.2009 01:34

Muorin selkä oli kipeä. Hänen on pitänyt nukkua erittäin alkeellisissa oloissa, siis todellista munkin elämää. Muori haaveili joskus nuorena nunnan elämästä, mutta hän tuli järkiinsä tavattuaan Joulupukin ja kokeiltuaan ensimmäisen kerran rietasta elämää. Lukkiutuminen luostariin, naisten kanssa eläminen ja uskonnollisten asioiden vatvominen ei todellakaan sovi turbomuorille. Hän käveli ulos lannan hajuisesta huoneestaan ja käveli useat rappuset alas, kunnes saapui suureen aulaan, jossa hän ensi kerran asteli kyseisessä luostarissa. Paikalla oli monia munkkeja, jotka hoisivat rituaalejaan.
-Vittu te sitte jaksatte. Ihme munapäät. Mitä se Jumala teille antaa, kun kumarratte. Itse en ainakaan pidä ihmisistä jotka alistuu heti kun käsketään.
-Mhuori on hyva jha on hiljaa, sanoi Dalai Lama ja viittoi Muorin mukaansa saliin, jossa tarjoiltiin aamiaista.
-Thanaan on tharjolla rhiisimhuroja sheka lhaaman maitoa. Lypshin thaman vhalkoisen lhiemen ulos thuolta Jhormasta jholla aikaisemmin ratsasthimme, sanoi Dalai osoittaen pöytään ja ihmetteli, koska Muori repesi täydellisesti ja nauraa räkätti vedet silmissään.
-DALAI IHA VITUN HYVÄ LÄPPÄ! Jormasta jolla ratsastimme valkoista lientä heehhehehehe. Kuiva. Oli kyllä tosi kuiva, mutta naurattaa! sanoi Muori uutta naurunpyrskähdystä pidätellen.
-Shyo nhyt, shen jalkheen alkhaa ulkona ensimmainen ophituntishi.
Aamiaisen jälkeen Muori käveli suurista ovista ulos luostarin sisäpihalle. Siellä odotti kaksi mustaan pukuun pukeutunutta miestä kuudestilaukeavat käsissään valmiissa taisteluasennossa.
-Sinä olet ilmeisesti Joulumuori. Me olemme Jack Bauer sekä Horatio Caine, kertoi toinen miehistä.
-Kyllä. Minä olen Horatio Caine, sanoi oranssihiuksinen mies laskien aurinkolasejaan.
-Tänään opetamme sinulle eliminoimaan vihollisen 24 tunnissa. Tunti kerrallaan sinun on löydettävä avain, joka sopii kuin Pukin avain sinun siveyden lukkoosi.
-Niin. Tänään opetamme sinulle sen.
-Siis mitä vittua te teette luostarissa? Jack Bauer ja joku vitun Horatio Caine?
-Sinulle herra vitun Horatio Caine. Ajattelimme Jackin kanssa tulla hetkeksi aikaa rauhoittumaan tänne Tiibetiin. Ja tää on niin rauhallinen paikka että vanhainkoti jää kauas taakse, sanoi Horatio hymyillen velmusti.
-Nyt, Muori. Sinun on aika oppia taistelemaan. Opetamme sinulle kung fua, karatea, judoa sekä kamasutraa, sanoi Jack.
-Kamasutraa? MITÄ VITTUA?
-Eihän sitä tiedä koskaan mihin joudut, sanoi Horatio ja johdatti Muorin suuren puulevyn luokse.
-Sinun on iskettävä tästä kätesi läpi. Luostarien tapa, tiedät kai kun olit tekemässä Kill Billiä.
-Mistä vitusta tiedätte että olin siellä?
-C.S.I tietää kaiken. Ihan kaiken. Nyt, jatkat harjoittelua aamuun asti. Luulemme kaiken jäävän viime tinkaan, kehotti Jack ja Muori jäi hakkaamaan nyrkillään puuta mustapukuisten miesten tarkkaillessa tilannetta herkeämättä vierestä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.