IRC-Galleria

Walp

Walp

Maanantai, taas aivan liian aikaisin saapuu, kai. On liian helppoo olla onnellinen, minä tiedän kyllä sen...

Walpin Diaryjoulukalendar TwÃ… 17Perjantai 18.12.2009 01:50

Pukki heräsi, päässä jyskytti ja lonkkaan sattui. Olo oli samantapainen, kuin viime vuoden jälkeen, kun piti päästää krapula saapumaan, eikä saanut enää siirtää sitä juomalla lisää. Joulupukki avasi silmänsä. Hän näki Jorman ja Marcon makaavan päällekkäin hänen vierellään. Äänistä päätellen he olivat vielä hengissä. Hän ei tiennyt mikä päivä oli ja kauanko hän oli ollut tajuttomana. Ympäriltä kuului meren aaltojen kohinaa ja syöksyä valkean vaahdon saattelemana rantahietikolle, koko ympäristö tuntui aivan viettelysten saarelta, tiedossa varmasti olikin melko eroottinen ympäristö.
-Ärrr, helvetti. Ihan vitullinen jysäri. No, ainakaan ei oo morkkista ku tiiän mitä tapahtu. Parasta jättää noi kaks puuhaamaan sitä, mitä ikinä tekevätkin, oksettaa valmiiks ja ku kattelee noita ni laattaa lentäis paremmin ku laattapiste collectionin alen loppurysäyspäivinä konsanaan, sanoi Joulupukki yksikseen ja nousi ylös huojuvasti ja mahdollisimman varoen. He olivat tippuneet melkoisen matkan, koska saaren ilmasto oli erittäin lämmin. Ilmeisesti Norjan rannikkovartiosto oli ampunut heitä, kun Petteri ja muu porotokka oli vetänyt rekeä 150 kilometrin korkeudessa. Porotkin näyttivät selvinneen ja ne söivät ruohoa palmujen läheisyydessä.
-Vitun porot... Jäkälä ei kelpaa ja sitte pitää alkaa leikkiä hippiä ja vetää ruohoa, totesi Pukki ja lähti kiertämään saarta. Hän taittoi matkaa ja ohitti suuret määrät lunneja sun muita lintuja. Saari näytti olevan autio. Pukki näki kuitenkin palmujen katveesta kulkevan polun. Hän kulki sitä parisataa metriä, kunnes kuuli keskemmältä saarta kuuluvan tanssimusiikkia. Hämillään Joulupukki eteni eteenpäin. Hän saapui suurten bambusta valmistettujen porttien eteen, käänsi portissa olevasta kahvasta ja ovi aukeni. Hänen eteensä levittäytyi näky, jonka näkee vain Subilta tiettyinä aikoina ja tiettyinä päivinä. Pukki oli kuullut Muorilta ohjelmaformaatista Sinkut Saarella. Väki juoksi Pukkia vastaan, mutta sekös vasta Pukkia harmittikin. Hän meinasi nopeasti kääntyä kannoillaan, kun huomasi, minkälaisia ihmisiä sieltä oli saapumassa, mutta oli liian myöhäistä Bambuportit lyötiin hänen takaansa kiinni, eikä enää paluuta ollut.
-Terve miähee Urho. Mää oon Kanervan Ile. Matti lähetti meiät tänne, koska ollaan muka liian pohjasakkaa kualee sen suunnitelmas. Mää en ymmärrä miks me muka ollaa jottai huanoi ihmissi. Kaikkemme tehdä et kansal olis ollu hyvä olla, määki läheti Tuksul viästei ja se tuamitti heti virheeks. Matti sit tek subbari kans sopimukse et se suorittaa rekry Sinkut Saarella Finland juttuu. Tääl sit olla Hulabula saarel tiäs misä trooppises vesistös, sanoi Ilkka Kanerva Turuksi murtaen.
-Mä en vittu vie oo Urho, vaan Joulupukki. Mun porot teki tänne hätälaskun. Ja mikä vitun suunnitelma? Kuolema? Mut vaa käskettii armeijaa, siel on muitakin.
-Me tiädetä se. Mut et jaa. Sää oles Pukki. Hauska tavat. Mää jo itten esittelinki. Mut tääl o myäs Annel Jäättenmäki, Matti ja Teppo Ruahone, Seppo rakens bambuvenee ja läks matkoihis, ei olla kuulttu siit mittä. Suvi Lindeeni, Esko Aho, Anttilan Sirkka-Liisa, Aira Samuliini, Paula Koivuniämi, Tuiskun Antti ja Arposen Kooppi, luetteli Ilkka ja kaikki tervehtivät Joulupukkia yhteen ääneen ja ohjasivat hänet pieneen bambumajaan

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.