IRC-Galleria

Walp

Walp

Maanantai, taas aivan liian aikaisin saapuu, kai. On liian helppoo olla onnellinen, minä tiedän kyllä sen...

Walpin Diaryjoulukalendar TwÃ… 18Lauantai 19.12.2009 01:31

Kops. Kops. Kops. Ääni toistui yhtä tuskastuttavan tasaisen jumputtavasti kuin bassot paremmankin luokan amiscorollassa. Muori oli hakannut kätensä verille ja elänyt pelkän riisin voimalla. Jack ja Horatio olivat valvoneet Muorin työskentelyä herkeämättä parin viime päivän ajan.
-Nonii Muori. Eiköhän toi riitä, kyllä sä pääset puusta läpi, mutta sitä ei tehdä vuorokaudessa niinku minä ratkaisen kaiken siinä ajassa. Kaikki ei oo niinku mä.
-Luojan kiitos ei ole, sanoi Horatio pullistelevalle Bauerille. Miehet vilkaisivat toisiaan ja sitten käänsivät katseensa hiestä märkänä olevaan Muoriin. Tämä hikoili niin voimakkaasti ensimmäisen kerran sitten Saharassa järjestetyn ratsastuskilpailun.
-Mitä helvettiä te nyt mulle keksitte?
-Ei mitään helvettiä, vaan vielä pahempaa. Tänään paikalla on showpainija Big Show. Saat otella hänen kanssaan. Sen verran voin kertoa, että se tulee olemaan ratkaisevassa roolissa Matin päihittämisessä. Me olemme salaliittolaisia, olemme seuranneet Suomen tapahtumia ja kaiken sattuman kautta sinä, Joulumuori päädyit meidän pelinappulaksemme.
-MINÄ TEILLE NAPPULAT NÄYTÄN....
-Muori ole nyt hiljaa, me puhumme sinulle. Tiedämme tarkalleen Matti Vanhasen suunnitelman. Olemme myös kuulleet viimeisimmän tiedon rakkaan miehesi olinpaikasta. Hän ei todellakaan ole armeijassa. Sinun pitää näyttää todelliset siteesi häneen, enkä nyt puhu niistä Tena Lady ultramineistä, jotka soluttautuneet agenttitontut löysivät sinun salaisesta kätköstäsi. Vaadimme yhteistyötä. Saumatonta sellaista. Me vittu tehdään susta kunnon painija, jolla on rautaiset hermot ja loistavat verensokeriarvot! Sinä et saa enää perääntyä.
-No en aiokkaa, oranssipääpaska. Otan vastaan kaikki haasteet. Yksi asia mua vaivaa. Miten helvetissä ootte täällä tukka päässä Dalai Laman luostarissa? kysyi Muori ihmeissään. Miehet tutkailivat hetken toisiaan ja Jack vastasi Muorille.
-Koska. Oikea Dalai Lama on vierailulla Chilessä. Tämä luostari on vuokralla meillä. Varmaan huomasit suudelmastanne, että ei ole ihan oikea munkki. Tiesimme, että huomiosi kiinnittyisi Cosmopolitanissa olevaan ilmoitukseen. Tiesimme että vaadit vastausta, janoat apua. Tämä kaikki on yhtä salaliittoteoriaa.
-Kukas helvetti sitten on tuo Dalai Lama?
-Barrack Obama. Hän on hieno mies, sai Nobelinkin. Ja paremmassa kunnossa ku se teidän Mahti... Anteeksi Ahtisaarenne. Hän ei salli Matti Vanhasen toimia. Hänen puolestaan Matti ja Tarja saavat nukkua lusikassa ja kiistellä lautasista, mutta maailmanrauhaa hän ei saa järkyttää. Mutta nyt, tule. On aika nousta kehään.
Muori käveli ihmeissään saamansa tiedon jälkeen ja nousi kehään. Big Show kätteli häntä ja äkkiarvaamatta teki chokeslämin ja Muori menetti tajuntansa.
-VITUN IDIOOTTI, huusivat miehet mustissa, mutta Big Show heitti heidätkin maahan tajuttomina.
-En jaksa opettaa tänään. Katsotaan ylihuomenna.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.