IRC-Galleria

Walp

Walp

Maanantai, taas aivan liian aikaisin saapuu, kai. On liian helppoo olla onnellinen, minä tiedän kyllä sen...

Walpin Diaryjoulukalendar TwÃ… 19Sunnuntai 20.12.2009 01:39

Matti Vanhanen istui toimistossaan kiroillen asioita jotka olivat menneet pieleen. Hän ei ollut pariin päivään saanut yhteyttä Jormaan, Marcoon, eikä Joulupukkiin. Kansan hämmentäminen kyllä oli onnistunut johtuen hiusten ja karvojen poistamisesta kaikilta ihmisiltä, Matin vihaamien ihmisten sekä otusten armeijaan lähettämisen, sekä typerien, kuolemaankin liian rasittavien ihmisten lähettäminen Hulabulan autiolle saarelle ties minne. Matti naputteli kynällään toimiston pöytää Anita Hirvosen seistessä alasti hieromassa hänen olkapäitään.
-Vittu kun kaikki menee päin persettä. Jos olisin tiennyt diktatuurin olevan näin rasittavaa, en olisi ikinä ryhtynyt siihen. Kurhisetkin lähtivät Seiskan bileristeilylle. En ymmärrä, miten ne pystyivät lähtemään salaa. Plus vielä se, kun Norja julisti sotavalmiuden Suomea kohtaan. Kalanmaksaöljykin puuttuu. Helvetti sentään. Jättimatto on viimeistä silausta vaille valmis, kirosi Vanhanen tuskastuneena.
-Voi sua puppelipuu, ai laav juu. Kyllä kaikki vielä järjestyy. Tee minulle uuniperunoita ja rakastellaan, leperteli Anita viehko puna poskillaan.
-Ei huvita. Ei todellakaan huvita. Ei ole nälkä ja stressaa niin paljon, etten ole erektiokypsä tällä hetkellä.
-Oho. Asiat ovat tosi pahassa jamassa, voivotteli Anita ja silitteli Matin päätä. Ovi aukesi ja sisään rullaluisteli Sauli Niinistö.
-Ootko sä keksiny mitää uutta? Tarjakin on ruvennu syömälakkoon, eikä lopeta ennen kuin Erkkinsä saa kasvattaa partansa takaisin.
-Voi helvetin pipipää. Saa jatkaa syömättömyyttään ihan niin paljon kuin huvittaa.
-Iso osa kansalaisista on myös noussut barrikaadeille, nostaneet kirjaimellisesti kissan pöydälle. Kaiken lisäksi kissa on musta, sanoi Sauli ja Matti nousi pöytänsä äärestä.
-Soita armeijaan. Käske joukot valmiusasemiin. Nyt sytytetään sisällissota. Pakota kaikki aseisiin. Kumoa vesipyssyt ja laita tilalle kuulapyssyt. Tämä ei voi jatkua näin. Mene Sauli salaiseen laboratorioon, ota Anita mukaasi ja päästäkää kloonatut Mikki Hiiret vapauteen, syötä niille kemikaali Xää, jonka varastimme Professori Utoniumilta, että ne saavat mahtavat voimat ja lähetä ne jyrsimään valtakunnan sähköpiuhoja, jotta saadaan aikaan lisää.
-Selvä on arvon diktaattori. Oletteko muuten tietoinen, että Joulumuoria ei ole tavoitettu. Olisin kertonut aikaisemmin, mutta olitte aina niin lähellä naistenne rintavarustusta, ettette kuulleet mitään, sanoi Sauli ja poistui Anita mukanaan.
-Tämäkin vielä. Ei oo helppoo kellään, sanoi Matti ja luopui absolutisti ajatuksestaan ja korkkasi keisarillisen Keisari oluen.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.