IRC-Galleria

Walp

Walp

Maanantai, taas aivan liian aikaisin saapuu, kai. On liian helppoo olla onnellinen, minä tiedän kyllä sen...

Walpin Diaryjoulukalendar TwÃ… 20Sunnuntai 20.12.2009 22:36

Joulupukki oli kuullut yhtä ja toista saata asuttavista asukkaista. Kyseessä oli siis Matin kehittämä uusi sinkut saarella tuotantokausi, jolla hän saisi huomiota herättämättä ärsyttäviä ihmisiä pois Suomen rajojen sisäpuolelta. Matti ja Teppo olivat duettona esittäneet laulua tapahtumasarjasta. Tämä kappale oli soinut Joulupukin päässä viimeiset kaksi päivää tehden häntä hulluksi.

Me oltti Turus ja eletti rauhas,
ol katla ja puuro katlankauhas.
Sit tul tää joulukuu ja tuho,
kuulu vaa Matin turhampäiväne uho.
Meil ol naissi ja ne ol meiä kans onnellissi,
ain lauletti ja kauhiast matkustetti.

Ensmäinen,
ol jolukuun päevä ensmäinen.
Matti otti vallan paholainen,
ei ollu enää kivaa meilläkään.

Vanhase äij meijä saarehe paiskas,
kaappas Hirvose ja sen raiskas.
Tääl me ny olla ja etitä poispääsy,
olla kaik sinkui ja meil o kauhia väsy.
Armeijaha Masa ihmisii pakotti,
possunuhaa varte vaa ittes rokotti.
Ny me yritetä pärjät tääl,
ja ainane suru o kaikil pääl

Ensmäinen...

-VITTU rasittava kappale. Että osaa rasittaa myös se ku noi idiootit kävi pelastamassa rakastelevaiset Jorman ja Marcon. Mut onneks saatii kehitettyy suunnitelma, sanoi Pukki itselleen. Hän oli ennen reen tuhoutumista saarelle havainnut valtamerialuksen, joka oli ilmeisesti matkalla saaren suuntaan. He tekisivät vain suuren nuotion ja lähettäisivät savumerkkejä. Suunnitelmaa oli jo toteutettu nuotion tekemiseen asti. Jorma ja Marco nojasivat toisiinsa nuotion vierellä paahtamassa vaahtokarkkeja.
-HELVETIN IDIOOTIT! Tulkaa nyt heti pois sieltä. Ilkka, hae heti puvuntakkisi ja rupea tekemään merkkejä, tiedät kyllä miten niitä kuuluu tehdä. Me ollaan vähä niinku Lost nytte. Meiän on pakko toimii tiiminä, jotta selviydytään, jakoi Pukki ohjeita naama punaisena.
-Selvä o Pukki. Mää teen ny merkei. HEI KATTOKKA! Tual se näkyy! Ihan ko Silja Eurooppa! Mut eikä! Se o Silja Eurooppa! Mitä se tekee tääl? kysyi Kanerva ihmeissään.
-Saatana. Mä tiiän! Se on Seiskan bileristeily! Muori olis halunnu sinne, mutta ei vittu! Miten ne on täällä? kysyi Pukki ja katseli kuinka Eurooppa pikkuhiljaa lähestyi saarta. Veneestä laskettiin vesille pelastusvene, jossa näkyi kaksi tuttua hahmoa.
-EIIIIIIIII ANTTI JA HENNA KURHINEN!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.