IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

Sain lapsen.. en muista miten tai kenen kanssa. Sain kuitenkin pienen pienen munan.. kananmunaakin pienemmän munan, ehkä viiriäisen munan kokoisen..jos se on sellainen pieni.

Jotenkin tiesin kuitenniin että siinä pienessä munasessa oli minun jälkeläiseni. Pelkäsin kuitenkin sen palelevan, joten lämmitin aina kahvi mukissa maitoa ja laitoin sen munan kellumaan siihen. Tarkistin aina että maito on +38`c, jos mun aupposi pelkäsin sen hukkuvan ja pidin siitä silloin hyvää huolta.

Jonakin päivänä, munaan tuli pieni särö, sellainen pieni reikä.. en muista mistä syystä se tuli. Kuitenkin arvelin ssen sisällä olleen vauvan vahingoittuneen. Ja pohdin että saman minun oisi tapattaa se sisällä oleva vauva kokonaan, koska luulin että se oli vahingoittunut. Joten särjin munan kokonaan. Josta ilmestyi pieni sikiö, joka kuitenkin muistutti jo vauvaa. Ja näin sen sitten kuolevan käteeni kun olin särkenyt munan sen ympäriltä ja se suoranastaan kuihtui käteeni, se pieni olento :`(

tosiaan.. olisinko valmis muka tapattamaan lapseni jos pelkäisin olevan sen jotenkin vialla..ken tietää.. päässäni usein viiraa..mutta toi uni jäi nyt hautomaan pahasti mieleeni.. mutta toisaalta..unissani tapahtuu kaikenlaista, millainen en usko itseni olevan.. tai ainakin toivon niin..

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.