IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

ÄÄH!!Keskiviikko 18.04.2007 12:13

voisivatpa ihmiset kertoa tulostaan menoistaan aikasempaan..eihän tästä tuu mittään.. ja ku haluis monia nähä usein..tänään on että ei tahtos nähä kettään.. 5 ihmisen kaa ollu puhet nähä..tai ei nyt ihan..sanoin jo yhelle suoraan että EI.. itse asiassa kuuden mutta kahelle oon sanonu heti suoraan EI.. toiselle ihan jo alkuunsa (kun en jaksa) toiselle vasta sitten ku oli jo 4 ihmistä.. siis voi perkele..

olisi kiva tietää päivää parii ennen.. ja tero kuitenkin huomenna vielä lisää tätä hommaa niin että pisätä kerhon..eikä kerro kuin parii tuntii aikasempaan ..vitja voisin hirttää! ihmiset rakkaat..kertokaa ajois niin sitten sumplitaan ja ollaan.. menee hermot ja stressi..vaikka koulus helppoa nyt niin ei tunnu muuten olevan..

no jospa illal sonjan luona kävis.. se käy nyt hyvin kun ei oo nähny reilut kuukauteen oikein..eilenkin oli kivaa <3 sonjan kaa eilen klo 14-> tai oikeestaan jo klo 10 lähtiin :D:D jollekki jonka kaa puhua muustaki elämästä .. vaihtelua..ja kuuleeki muusta elämästä.. tai noh..jokohan sonjasta tuntuu että teen näitä ärsyttäviä äkki liikkeitä enkä ilmota ajois..

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.