IRC-Galleria

Winga

Winga

And everything will be just fine

Gallerian uudesta ulkoasustaKeskiviikko 07.10.2009 20:50

En oikein tiedä, mitä sanoisin tästä uudesta ulkoasusta. Näin alkuun tämä vaikuttaa ihan kamalan oudolta, mutta hei, niin ne aina. Ja jotenkin siihen aina sitten tottuu, kun se on jonkun aikaa ollut!

Vaikka galleriasta nyt tulikin facebookmaisempi, on se silti yhä galleria ennemmin kuin facebook. Kaverin lisäys kylläkin hämää minua, en oikeastaan ymmärrä, miksi se edes tuli. Jotenkin olin jo tottunut siihen, että voi vaan tsiigailla muiden kuvia, ja jos on VIP, voi laittaa kaverilistoilleen (joista itse sitten ei edes tiedä, että onko jonkun listalla).

Ehkä vähän katsoin, että mitä hel..?, kun avasin tämän ensimmäisen kerran. Mutta jo nyt, kolmannella (vai neljännellä?) kerralla tämä on alkanut näyttää siedettävämmältä. Ehkä minä vielä totun, yleensä aina tulee totuttua kaikkeen, kun sitä vähän aikaa sietää pakosta...

Ehkä pitäisin enemmän, jos etusivu olisi erilaisempi, ja tuo 'feedback' -nappula ei olisi tuossa. Pitäisi varmaan pistää palautetta asiasta, epäilenpähän vain. Jotenkin myös kumma, että viisi viimeisintä blogimerkintää näkyy tuossa sivussa (kas, olen kirjoittanut viisi merkintää hieman yli vuoden kestävällä ajanjaksolla, todella usein siis :D). Siihenkin tottuu, kaikkeen tottuu.

Ja jos ei totu - no, voit jäädä valittamaan tai lähteä pois. Muutokset ovat aina ihan normaaleita.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.