IRC-Galleria

Wycked

Wycked

~We are wild~ We are like young volcanoes~

30 DAYS OF SHERLOCK MEME - Day 17Sunnuntai 26.02.2012 01:08

Huom. Sisältää spoilereita liittyen 2. tuotantokauteen.

Day 17 — A moment that made you cry

Öh, miten olisi koko Reichenbach Fall-jakso? Tai ainakin joka ikinen kohtaus jossa Johnia näytetään Sherlockin feikkikuoleman jälkeen?

No okei. Tehdään tämä nyt sitten kunnolla.

Mun mielestäni oli aivan kauheaa, kun Sherlock soitti Johnille sairaalan katolta ja pyysi Johnia katsomaan itseään ja... adfsgsasafds EI. D: Itkin sen koko puhelinkeskustelun ajan ja siinä kohdassa kun Sherlock lopulta hyppäsi mä melkein huusin ääneen, koska JOHN. ;_;

Sherlock: This phone call, it's... it's my note. That's what people do, don't they? Leave a note.
John: Leave a note when?
Sherlock: Goodbye, John.
John: No. Don't—
sherlock_jump.gif

Ja niin kuin en olisi itkenyt jo tarpeeksi, niin totta kai Johnin tarvitsi sitten vielä jakson lopussa mennä ja vierailla Sherlockin haudalla. Se oli se viimeinen pisara. Se vierailu ja ne sanat mitä sen piti mennä sanomaan Sherlockin hautakivelle.

John: You... you told me once that you weren't a hero. There were times that I didn't even think you were human. But let me tell you this, you were the best man, the most human.... human being that I have ever known, and no one will ever convince me that you told me a lie. And so... there. I was so alone and I owe you so much. Please, there's just one more thing. One more thing. One more miracle, Sherlock, for me. Don't be... dead. Would you do that, just for me? Just stop, just stop this.

Niin että iloista kolmannen kauden odotusta vaan kaikille. <3

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.