IRC-Galleria

Yala

Yala

Karvapallo kissankorvilla

[Ei aihetta]Perjantai 25.05.2007 20:19

1. Kun aamulla heräsin, huomasin nukkuneeni käteni päällä ja se oli aivan puutunut. En voinut muuta kuin sanoa: "Soulfly!"

2. Katsoin kelloa ja olinkin nukkunut pommiin. Huusin: "nou komments"

3. Puutuneen käteni takia en voinut mennä pyörällä. Linja-autokin ajoi ohi pysäkin. Juoksin perässä raivoten: "Trance 4 ever!"

4.Linja-auto meni menojaan. Päätin koettaa liftata. Liftauskäteni oli puutuneena eikä peukalon nostosta tullut mitään. Mutisin itsekseni: "saisinko yhden savuporon?"

5. Yritin soittaa taksia mutta koska käteni ei vieläkään toiminut, en onnistunut ja itkin: "Tell me boy, now wouldn't that be sweet?"

6. Ohikulkija huomasi epätoivoisen tilanteeni. Hän katsoi minua pitkään, otti puhelimeni käteensä, teki lyhyen puhelun ja sanoi: "..ja keitto maistuu?"

7. Ennen kuin huomasinkaan, poliisit olivat paikalla. He heittivät minut maijan takaosaan ja ärjyivät: "Jäit kiinni popcorneihi sekaantumisesta!"

8. Yritin selittää että menisin töihin ja painottaakseni asian vakavuutta lisäsin: "OIKOSULKU!"

9. Maija pysähtyi liikennevaloihin ja pääsin pakenemaan, kiitos epäkunnossa olleen oven. Riemuissani hihkaisin "blondit" sillä olin aivan työpaikkani vieressä.

10. Työpaikalle päästyäni työkaverit katsoivat minua kummeksuen ja nauroivat: "sisters on mayday" Sillloin tajusin että on vapaapäiväni.

11. Koska käteni oli edelleen puutunut enkä voinut läväyttää sillä otsaani, tyydyin vain toteamaan: "moi oon tehotyttö!" ja lähdin takaisin kotiin.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.