IRC-Galleria

Zagero

Zagero

"Nothing is impossible, the word itself says 'I'm possible'!" - Audrey Hepburn

Migreeniä. Taas.Keskiviikko 09.12.2009 15:58

No oikeastaan melkein. Ei ole alkanut vielä. Pari päivää tässä kipuaaltoja päässä tuntenut, alkoivat jo eilen olemaan suhteellisen voimakkaita.
Tiputin kaksi kertaa kynän kädestäni kirjoittaessani niitä historian tehtäviä. Sen verran voimakas päänsärky, etten saanut pidettyä kynästä enää kiinni. Tein historian kokeen, ja päästiin kotiin. Kerroin äidille kynän tiputteluista ja sanoin, että katon uskallanko aamulla lähteä kouluun itsekseni ajamaan. Ennen nukkumaan menoa otin 800mg buranan ja nukuin kolmeen asti ihan hyvin. Kun kiipesin sänkyyn nenä alkoi väittää että haistan vahvaa kuivattua vadelmaa jostain läheltä. Heräsin janoon, kävin juomassa vettä muistaakseni ja takaisin petiin.
Kello soi ensimmäisen kerran puoli seittemän. Seittemän aikaan yritys alas, ennen kuin pääsen kunnolla peittojen seasta pää ilmoittaa, että turha yrittää. Jäin sänkyyn ja nukuin 12 asti. 800mg buranaa ei auta migreenin lievittämiseen, vaikka sanoivat terveyskeskuksella sen voivan jopa estää koko migreenin alkamisen.

Taapersin alas sängystä 12 aikaan ja vessaan päästyäni pitelin päätäni ja yritin pysyä pystyssä. Olen nyt jo saanut syötyä jotain. Migreeni ei vielä ole alkanut ja kipuaaltoja tulee jo vähän tiuhempaan tahtiin. Se alkaa luultavasti vasta huomenna. Täytyy ilmoittaa koululle tilanteesta.

Kofeiini ei kamalasti tee hyvää migreenille saatikka suklaa. Suunnitelmissani on yrittää saada migreeni laukeamaan, niin että saisin otettua lääkkeen, nukuttua sen vaikutusajan niin että olisin kunnossa kuoroleirillä ja Helsinkiin voisin mennä hyvillä mielin pään kestäessä. En viitsisi ottaa kolmiolääkettä ollessani poissa kotoa, kun meikäläistä täytyy vahtia.

Suklaalevyn tuhoan tässä ja varmaan juon toisen kupin teetä kun kahvia en uskalla kokeilla. Viimeksi tuli jo niin outo ja kamala olo, ettei uudestaan kiitos. Migreeni kyllä otti sillä tuulta alleen, mutta en halua kokeilla uudestaan.

Hampaiden pesu on muuten mielenkiintoista ennen migreeniä. Tuntui puoli tuntia hampaiden pesun jälkeen, että suussa olisi jääpala. Ja jos syö jotain lämmintä tuntuu vähän aikaa, että suu olisi tulessa. Kaikki aistit ärsyyntyy ja kuulee, näkee, tuntee ja haistaa kaiken paaaljon paremmin. Se ei ole kivaa kun päässä jyllää muutenkin. Voimakkaat hajut ja äänet tuntuu vain kipuna eikä niinkään ääninä tai hajuina. Kirkkaat valot tuntuu lähinnä neulanpistoilta ympäri aivoja samaan aikaan. Tylsiltä neuloilta, joita tungetaan aivojen läpi väkisin.

Mutta juu. Olen suhteellisen järkevässä tilassa vielä. Vaikka migreeni ei tunnu kivalta, haluan sen alkavan mahdollisimman pian, että pääsen siitä eroon. Suklaatia, teetä ja jotain melkoisen meluisaa katsottavaa/kuunneltavaa ja luulen onnistuvani. Huomenna toivottavasti vain makaan sängyssä migreenin jälkipääkipuja parannellen.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.