IRC-Galleria

Zagero

Zagero

"Nothing is impossible, the word itself says 'I'm possible'!" - Audrey Hepburn

Pukot heiluuuu~Sunnuntai 25.07.2010 22:29

Alkaa alkaa tässä pian aika jännittää ihan urakalla. 17 päivää ja ollaan Dimillä jännittämässä lähtöä :'D

Siksi puikot heiluu ahkeraan. Yritän saada hartiahuivia bambusta valmiiksi. Hieman hidastanut tekemistä virheet aina noin 7 kerroksen välein, mutta toivottavasti saisin sen valmiiksi. Nätti siitä on tulossa.
Pitäisi matkalle vielä keksiä joku matkaneulekin... Hmm...

Jaa kun matkaan on 17 päivää, on koulun alkuun aikaa aikalailla tasan 30 päivää. Apuva. Onneksi on asunnot ja muut jo löytynyt, kirje huomenna postiin ja sitten ollaankin toivottavasti korkeakouluopiskelijoita.
Haettu koulua varten jo reppu, jonkalaista olen halunnut sitten siitä asti kun erehdyin aasialaisten tekemiä reppuja ihmettelemään ja huomasin että ovat reppujen osioinneissa ja taskujen tekemisissä oikeisiin käyttötarkoituksiin jokseenkin eurooppalaisia ja amerikkalaisia vastineitaan edellä. Löytyi jopa reppu sillä kuosilla ko sitä kaupassa ekaa kertaa nähtyäni kuolasin. \o/

Eilen oltiin vähän juhlimassa siskon kummitädin 60:siä ja nimipäiviä. Yöllä puoli kolmen aikaan alkoi ukkonen yläpilvissä ja lähdettiin ajamaan kotiin. Ei ollut ihan sellainen ukonen kun olisin toivonut. Ilma sähköä täynnä ja joka välähdyksellä iho kihelmöi ja yläpuolella oli inhottava painostus. Vähän niin kuin voimalinjonen ali ajaessa, mutta vaan jatkuva ja painostavampi versio. Nyt ennustan, että täällä metsässä jytisee ihan kohta.

Takaisin puikkojen ja vihreän bambuisen langan pariin. Täytyy alkaa pakkaamaan niin matkaa kuin koulua varten.
Huomenna kameran taidan käydä hankkimassa ja jossain vaiheessa ennen matkaa mukana kannettava kone, sellainen miniläppäri. Pyörällä kuitenkin luultavasti matkaa eniten teen Raumalla, joten en halua selkään 3kg konetta joka matkalle.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.