IRC-Galleria

Zelex

Zelex

Immortal - truest of the true

Uusimmat blogimerkinnät

Ai väsyttääkö?Keskiviikko 18.03.2009 12:21

Joo. Väsyttää.
Olin eilenkin niin poikki että kun menin ennen kasia nukuttamaan Severiä niin jäin sille tielle.
Mulla on nyt duunijuttuja su-pe välillä joka päivä. Maanantai piti olla vapaa mutta tuli se varsan vienti. Tänään piti olla vapaa, vaihdettiin vuoroa joten vapaa viikonloppu.
Onneksi hevoshommat on sellaisia että niissä ei mene hermo, jossain asiakaspalvelutilanteessa kiristyisi varmasti pinna tälläisen uupumuksen päälle, mutta paskaa lapatessa voi nollata aivot ja pistää kropan kärsimään ;) Ja taas tuli tehtyä parin tunnin kokovartalotreeni.

Kyllä mä vähän kelailinkin siinä samassa kun Joelfinan boksia mätin.
Feminismiä kun väitetään tasa-arvoa edistäväksi aatteeksi.
No nythän on niin että ihmiset on pirun ahneita ja jos tasa-arvo toteutuu niin meneekö tämäkin aate överiksi? Pistetään miehet kärsimään kostoksi menneistä ajoista? Ajetaan naisten etua jo miesten edun yli?

Minua ällöttää sukupuolten välinen etujen tavoittelu muutenkin.
Tässä tapauksessa olisin sitten ehkä itse se humanisti joka ajaa yksilön etuja ja yksilönvapautta sukupuolesta riippumatta. Toisaalta jokaisen pitäisi pystyä ajamaan omaa asiaansa edes vähän myös itse - olla oman onnensa seppä. Apua toki voi saada jos sitä osaa pyytää mutta periaatteessa yksilö on viimekäden vastuussa omasta hyvinvoinnistaan. Täysin satanistinen ei kantani tähän kuitenkaan ole vaan arvostan pitkälle yhteisöllisyyttä ja heikompien tukemista. Mahdollisuudet avaavat uusia mahdollisuuksia ja hyvä tulee usein takaisin kun sen laittaa kiertämään.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.