IRC-Galleria

ZombiLady

ZombiLady

Hittaa100 rokkaa!!!

Vitutus-gallupTorstai 07.01.2010 21:42

Tämä on Vitutus-gallup. Jokaisessa asiassa vituttaa joku. Edes jokin pieni asia. Päästä pessimistisyytesi valloilleen ja ala raivota! Jokaiseen on VITTU PAKKO vastata!

MIKÄ SINUA VITUTTAA...

TALVESSA - Mikää määrä vaatteita ei riitä, on kylmä ja auto ei tykkää ja vetää enemmän bensaa.
KESÄSSÄ - Hyttyset stna, kyl nyt linnut varmaa pärjää ilman niitä et hyttyset vois tuhota kokonaan. Ja se kun ei oo ollu kunnollisii kesii varmaan seittemään vuoteen!
SYKSYSSÄ - Kesä loppuu, lomat loppuu ja alkaa sataa vettä ja tuulee ja on mutasta.
KOULUSSA - Urpot ihmiset, kasin aamut, ja miks kouluis on aina iha vitun kylmä??
CD-LEVYISSÄ - Niit pyörii joka nurkas ja se on yks päivä jossai pöydäl ni sit se levy onki muka jo pilalla. Ei ne kestä mitää.
POLKUPYÖRISSÄ - Ikinä ei oo hyvä sää pyöräillä, liian kuuma tai kylmä, ja sit noi muut pyöräilijät ei osaa liikennesääntöjä, TEILLEKIN ON SÄÄNTÖJÄ DAIJUT!
HOUSUISSA - Ikinä ei oo sopivii, vaa sellasii mitkä putoo päältä tai puristaa mahaa. Ja ne maksaa iha vitusti.
TENNAREISSA - Enää on vaa noit rumii lenkkareita ja neki maksaa paljon rahaa ja ne on puhtaita ehkä sen puol tuntii sen jälkee ku ostit ne.
VANHUKSISSA - Miks pitää jossai automaatil tai kassal alkaa laittaa niit rahoi ja kuittei takas lompakkoo, mee himaas tekee se. Ja jos oot bussipysäkillä ota se lippu valmiiks esiin, jos ei oo voit jäädä pysäkille kaivaa kymmeneks minuutiks lippuus laukusta.
PIKKULAPSISSA - Hyi vittu suurin osa on rumia, sit niiden nenät vuotaa AINA, miks kukaa ei niistä niiden nenää, ja sit ne tulee selittää sulle jotain mikä varmasti _kiinnostaa_
SAIRAALOISSA - Erityisesti ne happiviiksis olevat urpot vetämäs röökii siel ulkona. Ja lääkärit on iha mulkkui ja hoitajat nii elämäänsä kyllästyneitä. Ei tarvii potilaisiin purkaa jos duunis on paskaa.
SYNTYMÄPÄIVÄSSÄSI - Se et se on pe tai la vain kaks kertaa seittemäs vuodes.
RADIOSSA - No vaik joku NRJ musamaraton. Ai ei taukoja. Miks mä kuulin ku juontaja jauho paskaa siel välis. Ja sit ne raiskaa hyvät biisit ku niit pitää soittaa 6 kertaa tunnin sisää.
TELEVISIOSSA - No sielt nyt ei tuu muuta ku paskaa aina ku mä sen avaan, siks sitä ei tarvii kattoo. Ja vituttaa pyyhkii sitä pölyy ruudust joka toinen päivä.
HUONEESSASI - Se on ihan täynnä paskaa, millekää ei oo tilaa ja mun pitää jakaa se ainaki yhen ihmisen kans joka yö.
VITUTTAAKO SINUA USEIN? - On ihme ettei multa oo joku suoni poksahtanu vuosii sit päästä.
VITUTTAAKO SINUA EDES TÄLLÄ HETKELLÄ KUN OLET TEHNYT TÄMÄN KYSELYN? - Ei tavallista enempää, tätä mieltä oon asioista aina.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.