IRC-Galleria

_Aurinkoinen_

_Aurinkoinen_

Snäpin saa ehkä kysymällä tai sit voi jäädä ilmanki.
Olipa kerran talo, jossa oli neljä seinää, joiden sisällä asui tyttö, joka leikki aina vahvaa ja voimakasta eikä osannut koskaan kertoa milloin kaipaa tukea, koska se oli opetettu pärjäämään aina yksin ja selviämään. Aina niiden neljän seinän sitten lopulta kaatuessa tyttö yksin ihmetteli, että mites tässä näin kävi taas, että luhistuin näiden seinien alle enkä jaksanutkaan pitää niitä yksin pystyssä. Mistä täältä pääsee pois?
Peruskoulu. Ne potkii ja lyö, ne sanoo rumia sanoja, ne nolaa muiden edessä, ne on ilkeitä. Ne hylkää, jättää ulkopuolelle eikä ota mukaan. Ne ei tykkää musta. Mä en kuulu joukkoon, mä oon erilainen ja mussa on jotain vikaa. Se kytee pinnan alla yhä edelleen, mä en oo vieläkään löytänyt mun paikkaa maailmassa. Mä oon aina ulkopuolinen enkä koskaan kuulu mihinkään. Mä en oo ikinä kuulunut yhtään mihinkään, niin mun on välillä niin vitun vaikee olla. Ei se enää oo niin voimakas kuin aiemmin, mutta on se joskus vielä, ulkopuolisuuden tunne. Olen se näppärästi muotin ohi valettu olento, joka haahuilee pallo hukassa pisteestä toiseen. Aina kysymässä lupaa muilta. Saanko mä olla tässä. Voinko mä tehdä näin. Rikkomassa rajoja, hakemassa hyväksyntää. Ettehän te hylkää, jos mä teen näin. Saanko mä vielä olla? Leikittekö vielä mun kanssa, kun tein tän jutun mitä kukaan normaali ja hyvä ihminen ei tee, koska se on paheksuttua? Olenko mä silti ihan hyvä ihminen? Voinko ottaa tilaa tästä maailmasta?
Niin sitten sen kaiken vuosien kivun ja tuskan jälkeen pitäisi osata tosta noin vaan rakentaa joku vitun normaali ja tasapainoinen elämä, joka ei koko ajan hakkaakaan enää päähän sen jälkeen, kun on vetänyt ne kaikki vitun matot ja lattiat pois jalkojen alta. Miten ollaan olemassa niin, ettei kukaan tuukaan lyömään tosta noin vaan ilman syytä? Ettei tarviikaan pelätä sitä enää, että miten mä voin olla, ettei joku tee mulle pahaa? Et mä saankin ehkä nyt olla ihan vapaasti olemassa näin, tämmösenä kun mä olen. Miten sellasen asian kanssa ihminen osaa elää?

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.